I dag skydes udsalget på webshoppen således i gang, og du kan spare masser af penge på følgende ting:

14. januar 2018 kl. 08:55 af Rasmus Estrup

Børsting matchvinder i første testkamp

13. januar 2018 kl. 16:51 af Brian Andersen

Dermed fik AaB en resultatmæssig fin indledning på 2018, og også præstationen var absolut godkendt på kunstgræsbanen i Randers.

I indledningen havde AaB bolden mest, men det var værterne der i de første ti minutter var farligst – blandt andet blev en udmærket hovedstødschance formøblet i det sjette minut.

Efterhånden overtog AaB dog fuldstændig styringen blandt andre ved hjælp af en hårdt arbejdende Pavol Safranko, der havde flere gode aktioner i første halvleg.

Den fortjente føringsmål kom i det 25. minut, da Frederik Børsting på efterhånden velkendt vis hamrede en nedfaldsbold i netmaskerne efter et hjørnespark.

AaB-dominansen fortsatte halvlegen ud, men i den modsatte måtte en generelt meget velspillende Jores Okore redde på selve mållinjen efter et gigantisk klumpspil.

Halvlegen sidste mulighed kom til AaB, da Kristoffer Pallesen leverede et glimrende forarbejde til Oliver Abildgaard, der headede forbi målrammen.

I anden halvleg blev fejlene fra begge mandskaber flere, men både Oliver Abildgaard og indskiftede Patrick Kristensen havde nærgående forsøg for AaB.

Med ti minutter igen headede Jores Okore en god hovedstødschance over mål efter oplæg fra Yann Rolim, mens hjemmeholdets Joni Kauko på det efterfølgende angreb headede en endnu større mulighed forbi målet i den modsatte ende af banen.

Finnen var ligeledes uheldig i det 83. minut, da hans direkte frisparksforsøg ramte stolpen hos en ellers sikker AaB-målmand Michael Lansing.

Herfra kørte AaB sejren sikkert hjem som afsæt til den næste testkamp på lørdag på udebane mod IFK Göteborg.

Matchfacts – testkamp
Randers FC-AaB  0-1 (0-1)
25. min 0-1 Frederik Børsting.

AaB (4-5-1): Michael Lansing, Kristoffer Pallesen (63: Patrick Kristensen), Jores Okore, Kasper Pedersen (63: Oliver Klitten), Jakob Blåbjerg, Frederik Børsting (63: Rasmus Thellufsen), Oliver Abildgaard (76: Robert Kakeeto), Rasmus Würtz (46: Filip Lesniak), Kasper Risgård (46: Magnus Christensen), Edison Flores (46: Yann Rolim), Pavol Safranko (63: Wessam Abou Ali).

Hurtig AaB-exit ved KMD Cup

12. januar 2018 kl. 21:15 af Brian Andersen

Således blev det til hurtig exit for AaB ved stævnet med kampe af ti minutters varighed, seks mod seks spillere på banen og angreb, der alle skulle være afsluttet efter 30 sekunder i boldbesiddelse.

Allerede i det første minut af den første kamp mod Frem kom AaB bagud, og Valby-klubben fordoblede føringen i det fjerde minut, inden Wessam Abou Ali i næstsidste minut fik reduceret efter oplæg fra Filip Lesniak.

Dette var dog en stakket frist, da Frem allerede på det efterfølgende angreb fik cementeret sin sejr på 3-1.

I puljens følgende opgør vandt AGF 3-2 mod Frem, og dermed krævede det en tomålssejr af AaB over AGF for at sikre avancement til semifinalerne.

Dette kom AaB dog aldrig i nærheden af, da holdet var bagud 3-0, før Wessam Abou Ali efter en eminent dribletur fik reduceret.

Aarhusianerne øgede imidlertid igen, inden Wessam Abou Ali med et fremragende spark hamrede bolden op i målhjørnet til endnu en kosmetisk reducering og slutfacit 4-2 til AGF.

Allerede i morgen venter udendørs AaB’s første testkamp, når det gælder opgøret på udebane mod Randers FC.

Matchfacts – KMD Cup i Brøndby Hallen
Pulje A, 1. kamp

AaB-Frem 1-3
1. min 0-1, 4. min 0-2, 9. min 1-2 Wessam Abou Ali, 9. min 1-3.

2. kamp
AaB-AGF 2-4
2. min 0-1, 6. min 0-2, 6. min 0-3, 10. min 1-3 Wessam Abou Ali, 10. min 1-4, 10. min 2-4 Wessam Abou Ali.

AaB tager afsked med Meilinger

12. januar 2018 kl. 16:00 af Brian Andersen

26-årige Marco Meilinger fik sin fodboldopdragelse i FC Red Bull Salzburg, men skiftede i sommeren 2016 til AaB efter to sæsoner hos en anden østrigsk topklub FK Austria Wien.

Nu fortsættes karrieren igen i hjemlandet hos SCR Altach.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Marco fik en forrygende begyndelse i AaB og havde også en generelt set godkendt første sæson, hvorimod han i indeværende sæson har haft svært ved at tilkæmpe sig spilletid.

- Når han samtidig befinder sig i sin bedste fodboldalder, så har situationen ikke været holdbar for hverken Marco eller AaB, og derfor har vi i enighed ophævet kontrakten, konstaterer Allan Gaarde.

- Marco er en fantastisk fyr, som vi har været glade for at have i truppen, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med at få kickstartet sin fodboldkarriere på ny, siger Allan Gaarde.

Marco Meilinger tager med blandede følelser afsked med AaB:

- Jeg har glad for at være i AaB og Aalborg, hvor jeg øjeblikkeligt følte mig velkommen.

- Det var nemt at falde til både i klubben og i byen, og jeg havde også en god første sæson med flere højdepunkter, men desværre kiksede vi på sidste spilledag i grundspillet vores målsætning om en plads blandt de seks bedste klubber, siger Marco Meilinger.

- Alt i alt har AaB været en god oplevelse for mig, men nu ser jeg frem til en ny og spændende udfordring i Altach. Jeg vil gerne takke alle i AaB for vores tid sammen og ønsker klubben alt det bedste fremover. En særlig tak skal lyde til opbakningen fra fansene, der altid har behandlet mig godt, lyder det afslutningsvis fra Marco Meilinger.

Marco Meilinger opnåede 32 officielle kampe og tre scoringer for AaB.