Sidste chance for at stemme på Hele Nordjyllands Håndsrækning

16. februar 2018 kl. 09:24

AaB og Spar Nord Fonden donerer således to kroner pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park til et godt formål. Pengene bliver halvårligt doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland.  

Efter søndagens afsløring af de tre udvalgte kandidater til forårets udgave af Hele Nordjyllands Håndsrækning, har afstemningen for at finde den endelige kørt siden mandag og afsluttes ved midnat i aften.

Har du endnu ikke afgivet din stemme kan det stadig ske via linket herunder.

Kandidaterne til foråret 2018
De tre kandidater til Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018 er: 

Café Parasollen

Café Parasollen er et alkoholfrit være- og spisested, der giver tilbud om omsorg, samvær, samtaler på forskellige niveauer, hjælp til selvhjælp, billig og god mad, kreditorordninger på mad, bad og tøjvask samt mulighed for andet rent tøj.

Medarbejderne er både lønnede og frivillige der varetager de pædagogiske opgaver, samt driften af køkkenet og restauranten.

Målgruppen er primært:

- Hjemløse og udstødte

- Nuværende og tidligere misbrugere

- Pårørende til personer med misbrugsproblemer

- Sindslidende og udviklingshæmmede

- Personer med ensomhedsproblemer

 

Modtager Café Parasollen Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018 skal midlerne bruges til renovering af faciliteterne, samt nye køkkenmaskiner.

 

Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg

Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg er en stor forening med tilbud til børn, unge og voksne. Faktisk er foreningen Danmarks største idrætsforening for handicappede med hele 450 medlemmer, samt 20 forskellige tilbud til medlemmerne.

Foreningen har i 2017 startet en Kidz-gruppe med aktiviteter for børn og unge fra ca. 5 år, der ikke kan passe ind i ”det almindelige foreningsliv”.

Modtager IH Aalborg Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018, vil midlerne gå til Kidz-gruppen, der ofte har brug for ekstra støtte. Ligeledes ønsker man at at arrangere ture og oplevelser for denne gruppe på lige fod med andre unge i foreningslivet.

 

Foreningen Grønlandske Børn

Foreningen Grønlandske Børn er en politisk uafhængig NGO, der arbejder for at sikre, at alle grønlandske børn og unge bosiddende i enten Grønland eller Danmark, får en tryg barndom som grundlag for et godt voksenliv.

Foreningen Grønlandske Børn har eksisteret siden 1924 og har Hendes Majestæt dronning Margrethe 2. som protektor. Aalborg er den by i både Grønland og Danmark, hvor foreningen har flest aktiviteter.

Alligevel kan man ikke pt. give et tilbud til alle de grønlandske børn i Aalborg, der har brug for en ekstra hånd til at få et godt og værdigt liv i Danmark.

Modtager foreningen Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018 er det et stort ønske at lave en sommercamp i Grønland for en gruppe af grønlandske

børn, der er anbragt i danske plejefamilier her i Nordjylland og har haft en meget vanskelig opvækst med et særligt behov for at kende til deres grønlandske baggrund.

Tags på denne nyhed

Følg aftenens pre-season arrangement live

15. februar 2018 kl. 14:54

I alt 270 sæsonkortholdere sidder torsdag aften klar i Unicon Lounge på Aalborg Portland Park, hvor et panel bestående af sportsdirektør Allan Gaarde, cheftræner Morten Wieghorst, anfører Rasmus Würtz og sportsjournalist Hans Peter Rytter fra TV2 Nord sidder klar til at diskutere AaB og foråret i Alka Superligaen.

Sidstnævnte erstatter Søren Olsson fra Nordjyske Medier, der desværre har måtte melde afbud.

Aftenens arrangement streames også direkte fra Aalborg Portland Park via AaB’s officielle Facebook-side.

Her har man som seer også mulighed for at stille spørgsmål til panelet, og de bedste spørgsmål honoreres med flotte præmier.

Så kig med fra kl. 19.00 når årets pre-season arrangement kører af stablen.

AaB-Brøndby I.F. kampinformation

15. februar 2018 kl. 13:11 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 21. runde
Spilledato: Søndag 18. februar 2018
Kick-off: kl. 18.00
Dørene åbner: kl. 17.00
Dommer: Sandi Putros

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 17.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Tilhængere fra Brøndby I.F.

Billetsalg på kampdagen for billetter til udebaneafsnittet åbner allerede 16.30. Samtidig åbner dørene til udebaneafsnittet og boderne til udebanefansene. 

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis fortsat nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Sandwiches i boderne

Ligesom ved nogle af kampene i efteråret, vil der på søndag blive solgt sandwich fra Nadias Sandwich i boderne på Aalborg Portland Park, så kig forbi boderne og stil sulten med en frisklavet sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBBIF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

AaB-talenter i kamp for ungdomslandshold

15. februar 2018 kl. 11:55 af Rasmus Estrup

AaB's Casper Gedsted Hansen var med fra start, da U/16-landsholdet onsdag spillede sin første kamp ved UEFA Development-turneringen i England. Det danske ungdomslandshold mødte England, og det blev hjemmeholdet, der tog en sejr på 2-0 over danskerne. 

Casper Gedsted Hansen startede på venstrekanten og var på banen indtil fem minutter før tid, hvor han blev skiftet ud. U/16-landsholdet spiller igen fredag eftermiddag mod Skotland. 

U/17-landsholdet, der har været til træningssamling de seneste par dage, spillede onsdag to testkampe mod ungdomshold fra Malmö F.F. og Helsingborg FC.

I første opgør mod Malmö F.F. var tre danskere i startopstillingen. Jeppe Pedersen var at finde på midtbanen, mens Thomas Albert Christiansen og Mathias Ross Jensen udgjorde det centrale forsvar. Sidstnævnte kom endda på tavlen to gange i den danske sejr på 3-2. 

Allerede i kampens fjerde minut bragte Mathias Ross Jensen Danmark foran 1-0. Efter en svensk udligning kunne AaB-forsvarsspilleren igen i anden halvleg bringe danskerne i front. Denne gang med 2-1. Svenskerne kom igen tilbage i kampen, men kort før tid scorede Danmark sejrsmålet til 3-2 ved Andreas Kirkeby. 

U/17-landsholdets opgør mod Helsingborg FC endte med en dansk sejr på 6-0. Her spillede Malthe Højholt hele kampen, mens Mikkel Kaufmann fik 60 minutters spilletid. 

Lukas Klitten udtaget til U/19-landskamp

14. februar 2018 kl. 16:20 af Brian Andersen

Opgøret spilles tirsdag den 27. februar i spanske Lloret de Mar.

I forvejen er Lukas Klitten noteret for ti U-landskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed