Billetsalg starter fredag

1. februar 2018 kl. 18:45

De fire opgør der resterer på Aalborg Portland Park i sæsonens grundspil i Alka Superligaen er:

 

AaB-Brøndby I.F. – søndag 18. februar kl. 18.00

AaB-FC Nordsjælland – søndag 25. februar kl. 14.00

AaB-AC Horsens – mandag 5. marts kl. 19.00

AaB-Randers FC – søndag 11. marts kl. 14.00

 

Herefter følger kampe i Alka Superligaens slutspil, nærmere information herom følger efter grundspillets afslutning i midten af marts måned.

 

Husk også, at du stadig kan nå at købe et halvsæsonkort og sikre dig adgang til alle AaB’s hjemmekampe i hele foråret, inklusiv samtlige kampe i Alka Superligaens slutspil og eventuelle kampe i DBU Pokalen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Humørfyldt træningslejr

1. februar 2018 kl. 12:58 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Sparta Prag

31. januar 2018 kl. 21:30 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB tabte velspillet testkamp til Sparta Prag

31. januar 2018 kl. 20:10 af Rasmus Estrup

Det endte med et ærgerligt nederlag på 2-1 mod Sparta Prag, da Hele Nordjyllands Hold spillede sin sidste testkamp på træningslejren i Spanien. Nordjyderne leverede ellers en god indsats og fik sat flere gode offensive aktioner op, mens defensiven langt hen ad vejen stod solidt.

AaB var spillemæssigt i teten i kampens begyndelse, og efter 11 minutter tvang en god afslutning af Rasmus Thellufsen tjekkernes keeper til en god redning. Mens AaB styrede spillet på bolden, var Sparta Prag farlige på omstillinger, som førte til flere indlæg. Dem tog AaB’s defensiv sig dog godt af. Efter 17 minutter nåede Josef Sural alligevel op til et af indlæggene, men hovedstødsforsøget reddede Michael Lansing flot. 

Efter pausen var AaB fra start chanceskabende, og halvlegen var ikke engang et minut gammel, før Frederik Børsting fik trykket på kassen. Det gjorde Filip Lesniak også efter 49 minutter, men her diskede Sparta Prags indskiftede målmand Vojtech Vorel op med en god parering.

AaB fortsatte angrebet, og igen havnede kuglen hos Filip Lesniak, som resolut smaskede bolden fladt i nettet til 1-0.

Sparta Prag begyndte at presse på efter en udligning, og den kom næsten efter 53 minutter, men Jores Okore og Kasper Pedersen fik sammen reddet bolden på stregen. De kunne dog ikke gøre noget fem minutter senere, da Josef Sural efter et indlæg sparkede bolden ind bag Michael Lansing, der ellers formåede at få fingerspidserne på.

Efter målet var AaB tæt på atter at bringe sig foran i to tilfælde. Først sendte Kasper Risgård et frispark mod det ene målhjørne og tvang målmanden i en pragtredning. Dernæst endte et præcist hjørnespark fra Kasper Risgård i panden på en helt fri Jores Okore, som ved bagstolpen headede lige forbi mål.

Tre minutter før tid scorede Sparta Prag så sejrsmålet til 2-1, da Ondrej Zahustel nåede en lang bold for næsen af Michael Lansing, og Sparta Prag-spilleren eksekverede sikkert ved at trille bolden forbi AaB-målmanden og over stregen.

Dermed tabte AaB 2-1 i årets fjerde testkamp efter sejre i de tre første testkampe mod Randers FC, IFK Göteborg og Shonan Bellmare.

Matchfacts - testkamp på Dama de Noche Football Center, Marbella.

AaB-Sparta Prag 1-2 (0-0)
49. min 1-0 Filip Lesniak, 58. min 1-1 Josef Sural, 87. min 1-2 Ondrej Zahustel.

AaB (4-5-1): Michael Lansing, Patrick Kristensen (61: Kristoffer Pallesen), Jores Okore, Kasper Pedersen (73: Magnus Christensen), Jakob Blåbjerg (61: Felix Örn Fridriksson), Frederik Børsting, Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Filip Lesniak, Rasmus Thellufsen (73: Wessam Abou Ali), Pavol Safranko (73: Jannik Pohl).

Tags på denne nyhed

AaB henter Kusk hjem

31. januar 2018 kl. 15:00 af Brian Andersen

Efter netop at have vundet The Double med AaB blev Kasper Kusk i juli 2014 solgt til hollandske FC Twente, hvor det dog blot blev til 14 officielle kampe, inden Kusk i sommeren 2015 blev solgt videre til FC København.

I FC København har Kasper Kusk i sine to og et halvt år været med til at sikre The Double to gange, og i alt har Kasper Kusk bidraget med 19 scoringer og 17 assists i 94 officielle kampe for FCK.

Hos AaB står Kasper Kusk siden sin ankomst som 14-årig fra samarbejdsklubben Gug Boldklub noteret for 91 officielle kampe, 27 scoringer og 26 assists.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde er begejstret for tilgangen af Kasper Kusk:

- Vi har hele tiden sagt, at der skulle noget ekstraordinært til, hvis vi skulle agere i dette transfervindue, og for os er Kasper Kusk noget særligt.

- Efter vores vurdering er Kasper en af Alka Superligaens allermest kreative spillere, og med sine visioner i spillet, sin fart og sin målfarlighed tilfører Kasper os en anderledes dimension i vores offensiv, siger Allan Gaarde og tilføjer:

- Herudover får vi en sulten spiller i sin bedste fodboldalder, og vi er overbeviste om, at skiftet bliver til gavn for både Kasper og AaB.

26-årige Kasper Kusk glæder sig ligeledes til igen at repræsentere Hele Nordjyllands Hold:

- Jeg sagde, da jeg blev solgt til Twente, at jeg sagtens kunne se mig selv spille for AaB igen, og timingen er nu den rigtige.

- Jeg har været glad for oplevelserne og de erfaringer, jeg har gjort mig i både Twente og FCK, og jeg føler, at jeg vender tilbage til AaB som en endnu bedre spiller, siger Kasper Kusk.

- AaB har i efteråret haft en opadgående kurve, og jeg ser frem til kontinuerligt at bidrage med det, jeg er god til, så vi sammen kan opfylde målsætningen om en plads blandt de seks bedste hold i Superligaen, ligesom vi gerne skal nå endnu længere end kvartfinalen i DBU Pokalen. Jeg glæder mig helt vildt, fastlår Kasper Kusk, der igen får trøje nummer 17 i AaB, hvor 16 ud af 25 spillere – altså 64 procent – i den nuværende Superligatrup har spillet ungdomsfodbold i klubben.

Kasper Kusk har spillet otte A-landskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed