AaB-FC Nordsjælland kampinformation

22. februar 2018 kl. 13:44

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 22. runde
Spilledato: Søndag 25. februar 2018
Kick-off: kl. 14.00
Dørene åbner: kl. 13.00
Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 13.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Tilhængere fra FC Nordsjælland

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis fortsat nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Sandwiches i boderne

Ligesom ved nogle af kampene i efteråret, vil der på søndag blive solgt sandwich fra Nadias Sandwich i boderne på Aalborg Portland Park, så kig forbi boderne og stil sulten med en frisklavet sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBFCN – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Nordsjælland

22. februar 2018 kl. 08:37 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: Håndsrækning til AaB Support Club

21. februar 2018 kl. 15:44 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Både klubber og fans tilgodeses i ny slutspilsplanlægning

21. februar 2018 kl. 12:41 af Brian Andersen

2016/2017 sæsonen var den første med den nye turneringsstruktur i Alka Superligaen. Det var første gang klubber og fans oplevede intensiteten med det nye slutspil, og dermed også første gang de oplevede vilkårene med den nye struktur. Både klubber og fans var kede af den korte varsel, der var op til enkelte af runderne i slutspillet, hvor det først relativt kort tid før runden blev kendt, hvilke dage ens klub skulle spille. Derfor har det op til det kommende slutspil været et stort ønske at sikre kendskab til spilledagen så tidligt som muligt. Og takket være stor fleksibilitet fra de to live rettighedshavere har det været muligt at opfylde det ønske.

Det betyder, at efter runde 26, når programmet for slutspillet er klar, så vil samtlige klubber og dermed også fans vide, hvilken dag klubbens kampe spilles resten af sæsonen – afhængig af om der skal spilles Europa playoff eller playoff om forbliven i Alka Superligaen.

- Efter sidste sæsons slutspil fik vi masser af input fra fans, klubber og andre interessenter til mulige forbedringer. Og på trods af at datoplanen for nylig er blevet ændret, og slutspilsfasen dermed er skrumpet med en uge, så har det alligevel været muligt at tilgodese det primære ønske – nemlig viden om hvilken dag klubben skal spille, så der er mulighed for at planlægge. Jeg vil i den anledning sende en stor tak til vores to live rettighedshavere MTG og Discovery Networks, som har vist en større fleksibilitet, end de er kontraktuelt forpligtet til, og det på trods af, at de i en del runder risikerer at miste deres ellers faste spilletidspunkter, siger direktør for Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Slutspilsprogrammet forventes at være klar senest onsdag den 21. marts. En oversigt over alle runderne kan ses i datoplanen på superliga.dk. Her findes også en slutspilsimulator, hvor fans kan komme med deres ”objektive” bud på resultaterne i resten af grundspillet, og se om favoritholdet ender i mesterskabsspillet eller skal spille gruppespil og playoff.

AaB's næste opgave er hjemmekampen på søndag kl. 14.00 på Aalborg Portland Park mod FC Nordsjælland. Du kan i forsalg købe din billet her.

AaB TV: Indvielse af AaB Pubben

20. februar 2018 kl. 12:12 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'