AaB-Brøndby I.F. kampinformation

15. februar 2018 kl. 13:11 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 21. runde
Spilledato: Søndag 18. februar 2018
Kick-off: kl. 18.00
Dørene åbner: kl. 17.00
Dommer: Sandi Putros

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 17.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Tilhængere fra Brøndby I.F.

Billetsalg på kampdagen for billetter til udebaneafsnittet åbner allerede 16.30. Samtidig åbner dørene til udebaneafsnittet og boderne til udebanefansene. 

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis fortsat nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Sandwiches i boderne

Ligesom ved nogle af kampene i efteråret, vil der på søndag blive solgt sandwich fra Nadias Sandwich i boderne på Aalborg Portland Park, så kig forbi boderne og stil sulten med en frisklavet sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBBIF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

AaB-talenter i kamp for ungdomslandshold

15. februar 2018 kl. 11:55 af Rasmus Estrup

AaB's Casper Gedsted Hansen var med fra start, da U/16-landsholdet onsdag spillede sin første kamp ved UEFA Development-turneringen i England. Det danske ungdomslandshold mødte England, og det blev hjemmeholdet, der tog en sejr på 2-0 over danskerne. 

Casper Gedsted Hansen startede på venstrekanten og var på banen indtil fem minutter før tid, hvor han blev skiftet ud. U/16-landsholdet spiller igen fredag eftermiddag mod Skotland. 

U/17-landsholdet, der har været til træningssamling de seneste par dage, spillede onsdag to testkampe mod ungdomshold fra Malmö F.F. og Helsingborg FC.

I første opgør mod Malmö F.F. var tre danskere i startopstillingen. Jeppe Pedersen var at finde på midtbanen, mens Thomas Albert Christiansen og Mathias Ross Jensen udgjorde det centrale forsvar. Sidstnævnte kom endda på tavlen to gange i den danske sejr på 3-2. 

Allerede i kampens fjerde minut bragte Mathias Ross Jensen Danmark foran 1-0. Efter en svensk udligning kunne AaB-forsvarsspilleren igen i anden halvleg bringe danskerne i front. Denne gang med 2-1. Svenskerne kom igen tilbage i kampen, men kort før tid scorede Danmark sejrsmålet til 3-2 ved Andreas Kirkeby. 

U/17-landsholdets opgør mod Helsingborg FC endte med en dansk sejr på 6-0. Her spillede Malthe Højholt hele kampen, mens Mikkel Kaufmann fik 60 minutters spilletid. 

Lukas Klitten udtaget til U/19-landskamp

14. februar 2018 kl. 16:20 af Brian Andersen

Opgøret spilles tirsdag den 27. februar i spanske Lloret de Mar.

I forvejen er Lukas Klitten noteret for ti U-landskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB Fanshop genåbner i dag

14. februar 2018 kl. 14:58

Efter en kort vinterpause er AaB Fanshop på Aalborg Portland Park igen åben hver onsdag fra kl. 15.00 - 20.00.

Her kan du købe alt i AaB-merchandise til store og små, herunder huer, halstørklæder, spillertrøjer m.m.

Så kig forbi fanshoppen og blive klædt på til forårets spændende kampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen.

Har du ikke mulighed for at handle i fanshoppen, kan du naturligvis fortsat købe dit AaB-merchandise her på aabsport.dk.

U/19 og U/17 sluttede med sejre i Göteborg

12. februar 2018 kl. 14:31 af Rasmus Estrup

U/19: Et nederlag og en sejr

AaB’s U/19-ligahold var i aktion fredag eftermiddag i indendørsarenaen Prioritet Serneke Arena, da nordjyderne mødte IFK Göteborg. Niveauet hos AaB-spillerne var ikke i top. Spillet blev for individuelt, og mod et stærkt spillende svensk mandskab endte det derfor med et AaB-nederlag på 3-0.

Heldigvis fik AaB rettet op på præstationen, da holdet søndag spillede mod norske Sarpsborg 08. Her hang holdet sammen, og spillet var niveauer over fredagens indsats. Med scoringer i første halvleg af Rasmus Prangsgaard og Mathias K. Andersen kunne AaB sikre sig en sejr på 2-1, selvom danskerne havde adskillige chancer til at vinde større.

- Det var godt, at præstationerne kom i den rækkefølge, de gjorde, for vi sluttede af med et bedre og mere sammenhængende udtryk, end vi præsterede i første kamp, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard, der generelt er tilfreds med weekendens tur.

- Det er altid spændende at møde hold, man ikke kender på forhånd. Derudover er det også godt for spillerne at vænne sig til det kedelige hotelliv, der for professionelle fodboldspillere er i forbindelse med udekampe, siger U/19-ligatræneren.

U/17: Uafgjort og storsejr

U/17-holdet startede ligeledes med en kamp mod IFK Göteborg i fredags. AaB fik prøvet alle spillere af i opgøret, der endte 2-2 efter AaB-scoringer af Mikkel Kaufmann og Andreas Fruergaard.

Søndagens modstander for AaB var svenske Halmstads BK, og her gik næsten alt op i en højere enhed for danskerne, der vandt 8-0 efter at have først 3-0 ved pausen. Mikkel Kaufmann scorede tre mål, Mads Serup nettede to gange og ellers kom Valdemar Bjerre, Malthe Hannesbo og Andreas Fruergaard på tavlen.

- Det var en meget udbytterig tur, og vi udviklede os meget fra fredag til søndag. Ikke mindst i vores presspil, som vi fandt huller i under fredagens kamp, men fik arbejdet på lørdag og udført ekstremt godt søndag, siger U/17-ligatræner David Olsen.

- Vi fik også alle vores spillere i kamp, hvilket har bragt os nærmere et øjebliksbillede på en idealopstilling, samt gjort det klart, hvem der banker på for en plads på holdet, siger David Olsen.