18. december 2018 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

Julen nærmer sig, og du har nu muligheden for at fuldende julepynte derhjemme med AaB-kravlenisser.

Du kan nemlig få Jacob Rinne, Rasmus Würtz, Tom van Weert, Kasper Kusk og Oliver Abildgaard som kravlenisser. Det er gratis at downloade kravlenisserne, som vil pryde et hvert AaB-hjem.

AaB TV: Stem på månedens mål i december

17. december 2018 kl. 14:40 af Rasmus Estrup

Årets sidste AaB-scoring er sat ind, og nu skal månedens mål i december kåres. Efter de to kampe i december er der fire mål, der konkurrerer om titlen. Kasper Kusk har scoret halvdelen af målene og lagt op til de to andre, som blev sat i nettet af Tom van Weert og Kasper Kusk.

Kandidaterne ti månedens mål i december er:
1: Tom van Weert, AaB 1-0 AC Horsens, 9. december
2: Kasper Kusk, AaB 2-2 AC Horsens, 9. december
3: Kasper Kusk, OB 1-1 AaB, 14. december
4: Kasper Pedersen, OB 1-2 AaB, 14. december

Gense målene i videoen øverst og afgiv din stemme via linket i bunden. Ved at stemme i konkurrencen, deltager du i lodtrækningen om Kasper Kusks kampbrugte håndsrækningstrøje og en AaB Tyr.

Abildgaard misser forårspremieren

17. december 2018 kl. 11:46 af Brian Andersen

Det er advarslen i fredag aftens sejr mod OB, der har udløst en spilledags karantæne til Oliver Abildgaard.

Ligeledes har Jores Okore karantæne, når AaB møder Randers FC på Aalborg Portland Park 8., 9., 10. eller 11. februar 2019.

Det præcise spilletidspunkt forventes at falde på plads i denne uge.

Giv et sæsonkortabonnement i julegave

16. december 2018 kl. 12:48 af Rasmus Estrup

Har du endnu ikke købt julegave til en AaB-fan? Så kan du købe gavekort til et sæsonkortabonnement og give dine nærmeste oplevelser for livet.

Du kan købe gavekort i mange forskellige prisklasser eller selv bestemme beløbet på gavekortet, så det passer præcis til den gave, du ønsker at give.

Med et sæsonkortabonnement er der fri entré til alle AaB’s hjemmekampe i både Superligaen og DBU Pokalen, og desuden følger en række fordele for sæsonkortholdere.

Abonnementet har en bindingsperiode på seks måneder, hvorefter abonnementet er aktivt, indtil man afmelder sig.

Køb et gavekort til et sæsonkortabonnement i dag.

AaB TV: Sammendrag af OB-AaB

15. december 2018 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af AaB's sejr på 2-1 på udebane over OB fredag aften.

AaB fik bolden i nettet efter ni minutter, men Tom van Weerts straffesparksscoring blev underkendt af dommeren.

Første halvleg bød desuden blandt andet på en stor chance til Lucas Andersen, et flot skud af Tom van Weert, der tvang en stor redning ud af Sten Michael Grytebust, og flere gode redninger af Jacob Rinne, inden Nicklas Helenius på et straffespark lige inden pausen bragte OB foran 1-0.

Efter pausen fik AaB vendt rundt på stillingen. Kasper Kusk udlignede til 1-1 efter 57 minutter og ti minutter før tid scorede Kasper Pedersen sejrsmålet efter et hjørnespark fra Kasper Kusk. Sidstnævnte scoring blev først annulleret men siden godkendt, og dermed tog AaB en sejr i årets sidste kamp.