Køb en øl og få to mod AC Horsens

7. december 2018 kl. 18:18 af Simon Vangsgaard Jensen

Der vil til årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park være tilbud på øl, hvor man får to øl for ens pris. Tilbuddet gælder Royal Pilsner, som serveres på alle tribuner samt i fanområdet foran Weber Tribunen, som åbner to timer før kampstart. Specialøl er ikke inkluderet i tilbuddet.

Læs alt praktisk information om kampen, hvor der blandt andet er gratis adgang på 3F Tribunen for børn med nissehuer, i linket nedenfor. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i november

7. december 2018 kl. 14:36 af Rasmus Estrup

AaB's fans har kåret Kasper Kusks scoring til 4-0 mod Esbjerg fB 30. november til månedens AaB-mål i november. 63 procent af fansene stemte på Kasper Kusks scoring, mens Lukas Andersens andet mål i sejren over Esbjerg kom ind på andenpladsen. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også var med i lodtrækningen om tre AaB-julekugler og et gavekort på 500 kr. til et sæsonkortabonnement. 

Vinderen af præmierne blev Andreas, som bliver kontaktet på mail af AaB. 

Gense månedens mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Augo hyldes søndag

7. december 2018 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

Lige før kickoff på AaB-AC Horsens på søndag vil assistenttræner Thomas Augustinussen blive hyldet på grønsværen. 

37-årige Thomas Augustinussen stoppede i sommeren 2016 sin aktive fodboldkarriere, hvor han blandt andet igennem 420 officielle kampe, hvilket er fjerdeflest i klubbens historie, og 45 scoringer har bidraget til to danske mesterskaber og en pokaltitel.

Thomas Augustinussen kom i januar 1995 til AaB som drengespiller fra samarbejdsklubben Aabybro I.F. og var sidenhen med til at vinde DM-guld både i U/17- og U/19 Ligaen.

Søndagskampen er årets sidste kamp på Aalborg Portland Park, og opgøret fløjtes i gang kl. 14.00. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og AC Horsens…

7. december 2018 kl. 12:22 af Brian Andersen

- at det er Superligakamp nummer 29 mellem AaB og AC Horsens. Statistikken siger ti sejre til AaB, 14 uafgjorte og fire nederlag samt en målscore på 39-25 i AaB’s favør.

- at det respektive hjemmehold har haft overtaget i de ni seneste Superligakampe mellem AaB og AC Horsens, hvor det er blevet til fire sejre og fem uafgjorte. Generelt er det kun lykkedes udeholdet at vinde i seks af de 28 tidligere Superligakampe, men kun i ét tilfælde har udeholdet været AC Horsens.

- at klubbernes seneste Superligaduel i Aalborg 15. april 2018 endte 2-0 til AaB efter scoringer af Jakob Blåbjerg og Kasper Kusk.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Kusk (3 mål) og Jakob Blåbjerg (1) også Kasper Risgård (2 mål), Kasper Pedersen (1), Patrick Kristensen (1) og Rasmus Würtz (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod AC Horsens.

- at AC Horsens også gæstede Aalborg 31. oktober 2018, hvor AaB vandt ottendedelsfinalen i Sydbank Pokalen på Tom van Weerts enlige pletskud i anden halvleg.

- at uafgjort som tidligere nævnt er det hyppigst forekommende resultat mellem AaB og AC Horsens, idet knap halvdelen af de 28 tidligere Superligakampe er endt med pointdeling. Omvendt har AC Horsens ikke spillet uafgjort i de seneste 14 Superliga-udekampe, der er endt med fem sejre og ni nederlag.

- at ud af de 28 tidligere Superligakampe har AaB scoret først i 15 tilfælde, hvilket har resulteret i ni sejre, fem uafgjorte og ét nederlag. Omvendt har AC Horsens scoret kampens første mål i syv tilfælde, hvilket har givet AaB én sejr, tre uafgjorte og tre nederlag.

- at hvis AaB formår at score tre eller flere mål mod AC Horsens, vil den tredje scoring være AaB’s mål nr. 1.400 i Superligaen. Det er to år og fem måneder siden, at AaB sidst scorede et rundt mål, da Lukas Spalvis scorede til slutresultatet på 3-0 mod Brøndby I.F. 1. maj 2016.

- at AaB er uden sejr i de seks seneste Superliga-hjemmekampe, der er endt med to uafgjorte og fire nederlag, og hvor det blot er lykkedes at score tre mål i alt. Hvis det heller ikke bliver til sejr mod AC Horsens, vil det være første gang siden maj-oktober 2010, at AaB ikke vinder i syv Superliga-hjemmekampe i træk.

- at AaB ikke har formået at holde modstanderen fra at score i de seks seneste Superligakampe på Aalborg Portland Park. Hvis det lykkes AC Horsens at score, vil det være første gang i over otte år, siden maj-oktober 2010, at AaB ikke har et clean sheet i syv Superliga-hjemmekampe i træk.

- at AaB i tilfælde af et dømt straffespark mod klubben vil passere 100 begåede straffespark i Superligaen. AaB vil i givet fald være den første klub i Superligaen til at passere den milepæl.

- at AaB også i 2016 på datoen 6. december; dengang endte det i Horsens med en 3-0 sejr til hjemmeholdet.

- at eneste anden Superligakamp AaB herudover har spillet på datoen 6. december, var i 2013, hvor det hjemme i Aalborg blev til 5-0 mod Viborg F.F. efter scoringer af Henrik Dalsgaard, Kasper Kusk, Anders K. Jacobsen, Rasmus Jönsson og Nicolaj Thomsen.

- at Sandi Putros søndag dømmer sin syvende Superligakamp med deltagelse af AaB (4V-1U-1T).

- at Kasper Risgårds næste scoring for AaB vil være hans officielle fuldtræffer nummer 50 for klubben.

- at Jacob Friis søndag debuterer på Aalborg Portland Park som cheftræner for AaB i Superligaen. Med endnu en sejr – som opfølgning på debutsejren i Esbjerg i fredags – vil han følge i fodsporene på seks tidligere AaB-trænere, der alle opnåede mindst to sejre i træk umiddelbart efter deres debut som AaB-træner.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går ubeskåret til Ønskeland i Brovst, som efter efterårets første otte hjemmekampe allerede er sikret en donation på 99.340 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod AC Horsens her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Børn med nissehuer får gratis adgang

6. december 2018 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

På søndag, når AaB kl. 14.00 spiller årets sidste hjemmekamp mod AC Horsens, tager AaB forskud på julen. Der er således gratis adgang for alle børn til og med 14 år, som er iført en nissehue. 

Der skelnes ikke mellem medbragte nissehuer eller de specielle AaB-nissehuer, som begge giver gratis adgang for børn til 3F Tribunen. De specielle AaB-nissehuer, som koster 40 kr., vil blive solgt i en specialbod, der kan findes foran billetlugen på hjørnet mellem 3F Tribunen og A. Enggaard Tribunen.

Børn, der er iklædt nissehuer, skal blot møde op ved indgangen til familieafsnittet til 3F Tribunen med deres nissehue på, og vores personale vil her have en billet klar.

Derudover har kampsponsor Uggerhøj Biler sørget for, at julemanden kommer forbi og deler slik ud i fanområdet bag Weber Tribunen inden kampen. 

Så medbring julehumøret og støt AaB til årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park på søndag kl. 14.00 mod AC Horsens.

Tags på denne nyhed