Mød AaB på Nytorv i dag og få billetter til mandag

22. august 2018 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

I eftermiddag fra kl. 14.00 til 18.00 har AaB en stand på Nytorv i Aalborg i nærheden af Spar Nord. Theodor kommer og der vil være aktiviteter for børn, samt mulighed for løbende at møde fire AaB-spillere og få billetter til AaB-Esbjerg fB på mandag.

Der er blandt andet en photobooth, hvor man ved at poste et billede på Facebook kan få billet til opgøret mellem AaB og Esbjerg fB på Aalborg Portland Park 27. august.

Fra kl. 15.00 til 17.00 er der mulighed for få selfies og autografer af fire AaB-spillere. Fra kl. 15.00 til kl. 16.00 er Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting på plads, og fra kl. 16.00 til kl. 17.00 står angriberne Philipp Ochs og Wessam Abou Ali klar.

Så kig endelig forbi AaB's event på Nytorv i Aalborg på i dag mellem 14.00 og 18.00.

Tre AaB-talenter på U/19-landsholdet

21. august 2018 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

Når det danske U/19-landshold drager til Sverige for at spille en miniturnering fra 3. september til 11. september, bliver det med tre AaB-talenter i truppen. Lukas Klitten, Anders Bærtelsen og Mathias Ross Jensen (foto) er nemlig netop blevet udtaget til turneringen.

Mens Lukas Klitten fire gange tidligere har optrådt på U/19-landsholdet og Anders Bærtelsen har to U/19-landsholdsoptrædener med sig, er der mulighed for U/19-landsholdsdebut for Mathias Ross Jensen. Sidstnævnte har spillet 11 U/17-landskampe og er stadig ung nok til at optræde på U/18-landsholdet, men er altså for første gang med i U/19-landsholdstruppen.

U/19-landsholdet spiller 7. september mod Norge. 10. september møder Danmark så enten Sverige eller Østrig afhængig af resultatet i første kamp.

Anders Bærtelsen har i alt spillet 21 ungdomslandskampe og scoret ét mål, mens Lukas Klitten har scoret et mål i sine i alt 14 ungdomslandskampe. Mathias Ross Jensen har fortsat sin første scoring i landsholdsdragten til gode.

AaB TV: Sammendrag af AC Horsens-AaB

21. august 2018 kl. 08:32 af Rasmus Estrup

AaB og AC Horsens spillede 0-0 i går på CASA ARena Horsens. Et resultat der betyder, at AaB indtager en delt førsteplads med FC København.

Undervejs i opgøret havde AaB stor kontrol på kampen, og tidligt havde Wessam Abou Ali et giftigt langskud, som dykkede lige over mål.

Senere i værste halvleg tvang Rasmus Thellufsen efter oplæg fra Wessam Abou Ali en stor redning ud af Matej Delac i AC Horsens' mål.

For AC Horsens fik Mikkel Qvist i løbet af kampen et par muligheder, men sigtekornet var ikke indstillet rigtigt.

Mod slutningen pressede AaB på for et sejrsmål, men det udeblev og kampe endte uden mål.

Opgørets forskellige muligheder kan du se i det fyldige sammendrag ovenfor.

AaB måtte nøjes med et point i Horsens

20. august 2018 kl. 20:52 af Rasmus Estrup

AaB leverede en disciplineret indsats og holdt buret rent for fjerde gang i sæsonen, men måtte nøjes med 0-0 på udebane mod AC Horsens, da de to klubber tørnede sammen i Superligaens mandagskamp.

AaB var farligst fra første fløjt. Tre minutter inde i opgøret sendte Kasper Kusk et forsøg mod mål efter en omstilling, og tre minutter senere tordnede Wessam Abou Ali et giftigt langskud afsted fra 30 meter, men kuglen strøg lige over overliggeren.

Minuttet senere kunne Kasper Kusk igen sparke på mål fra kanten af feltet, men venstrebensforsøget sad lige på målmand Matej Delac.

Som kampen skred frem fik AC Horsens bedre styr på sin organisation, hvilket gjorde opgøret lidt mere jævnbyrdigt, og 17 minutter inde i mandagens opgør kom hjemmeholdet også til afslutning. Et indlæg sejlede over mod fjerneste stolpe, hvor Mikkel Qvist stod fri, men den høje kantspillers afslutning var ikke i nærheden af AaB-målet.

Midtvejs i første halvleg var AaB igen oppe omkring hjemmeholdets mål. Jannik Pohl slog et nærgående indlæg ind i målfeltet, men bolden passerede både Kasper Kusk og Wessam Abou Ali og fortsatte ud af feltet.

Kort efter var Jakob Blåbjerg ud af ingenting tæt på at bringe AC Horsens i front. Forsvarsspilleren forsøgte at cleare en dybdebold, men ramte læderet forkert. Bolden gik op i en høj bue med retning mod eget mål, men de bolsjestribede kunne ånde lettet op, da kuglen gik lige over eget mål.

Med lidt under ti minutter til pausen tvang Rasmus Thellufsen målmand Matej Delac til opgørets hidtil bedste redning. Wessam Abou Ali driblede sig igennem i venstresiden, og fra baglinjen lagde angriberen bolden skråt tilbage til Rasmus Thellufsen, som rettede bolden mod mål. Inde på stregen reagerede AC Horsens-målmanden dog hurtigt og fik afværget forsøget.

Fem minutter senere fik Rune Frantsen vristet sig forbi AaB-defensiven og lagt bolden af til Hallur Hansson, men den tidligere AaB-spiller sparkede bolden langt over mål.

Anden halvleg stod der AaB på, og halvlegen var kun få sekunder gammel, før Rasmus Thellufsen leverede kampens første afslutning, men Søren Reese kom i vejen for skuddet, der i stedet gik til hjørne.

Seks minutter efter pausen forsøgte Rasmus Thellufsen at finde Jannik Pohl med en god stikning, men AC Horsens-keeperen nåede frem til bolden lige for snuden af AaB-frontløberen.

Rasmus Thellufsen var igen involveret efter en times spil, da Kristoffer Pallesen med en præcis, flad tværbold fandt Rasmus Thellufsen midt for mål. Desværre for de bolsjestribede sparkede kantspilleren den fine mulighed op på tribunen.

Få minutter senere var Sæby-drengen igen på færde, da han erobrede bolden fra AC Horsens' bagkæde og trak ind i feltet. Herfra blev chancen forspildt, da afleveringen mod Wessam Abou Ali var for upræcis.

AaB spillede generelt en meget disciplineret anden halvleg, hvor nordjyderne holdt hjemmeholdet fra store muligheder indtil et kvarter før tid, hvor Mikkel Qvist fik en afslutningsmulighed efter et indlæg, men afslutningen gik forbi.

Kort efter kom U/19-angriber Mikkel Kaufmann ind i stedet for Jannik Pohl, i håb om at den unge angriber med friske kræfter kunne skabe ravage i hjemmeholdets forsvar.

Med otte minutter igen fik den anden unge AaB-angriber, Wessam Abou Ali, muligheden for et sejrsmål, da den velspillende angriber tog sig af et frispark i en fordelagtig position få meter uden for feltet. Men frisparket gik nogle meter over mål.

Trods offensive indskiftninger af Kasper Risgård og Frederik Børsting, og tre AaB-afslutninger fra kanten af feltet to minutter inde i tillægstiden, endte opgøret uden mål.

Med det ene point er AaB på en delt førsteplads i Superligaen med 13 point efter seks kampe.

AaB forsøger at snuppe den næste Superligasejr på mandag, hvor Hele Nordjyllands Hold tager imod Esbjerg fB på Aalborg Portland Park. Køb dine billetter til kampen her.