Vidste du om FC Nordsjælland og AaB…

4. april 2018 kl. 16:45 af Brian Andersen

- at det forestående møde er Alka Superligakamp nummer 47 mellem FC Nordsjælland og AaB. Statistikken siger 17 sejre til AaB, 14 uafgjorte og 15 nederlag samt en målscore på 59-58 i AaB’s favør.

- at de ni seneste Alka Superligakampe mellem FC Nordsjælland og AaB på Right to Dream Park er endt med en sejr til en af klubberne. For AaB’s vedkommende har det blot resulteret i sejr i tre af de ni kampe, men det har til gengæld været i tre ud af AaB’s seneste seks besøg på i Farum.

- at hvis AaB ikke scorer mod FC Nordsjælland, vil AaB have spillet tre Alka Superligakampe i træk uden scoring for første gang siden april 2009. Det vil i givet fald være en tangering af AaB’s Alka Superliga-klubrekord sat ved fem tidligere lejligheder.

- at hvis AaB holder FC Nordsjælland fra at score, vil det være AaB’s tredje clean sheet i træk på udebane i Alka Superligaen. Det har AaB allerede præsteret en gang tidligere i denne sæson, august-september 2017, hvor det er blevet til hele syv clean sheets i 13 Alka Superliga-udekampe.

- at ud af de 46 tidligere indbyrdes Alka Superligakampe mod FC Nordsjælland har AaB scoret først i 21 tilfælde, hvilket har resulteret i 13 sejre, fem uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har FC Nordsjælland scoret kampens første mål i 23 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, syv uafgjorte og 12 nederlag.

- at på trods af 46 tidligere spillede Alka Superligaopgør mellem FC Nordsjælland og AaB har kampene kun budt på én udvisning; nemlig FCN’s Mads Pedersen i det seneste opgør 25. februar 2018 i Aalborg. Straffespark er heller ikke så hyppigt forekommende med kun otte stk. fordelt med seks til AaB (fem scoret) og to til FC Nordsjælland (én scoret).

- at udover Jannik Pohl, der scorede for AaB i ovennævnte opgør i februar på Aalborg Portland Park, har også Kasper Kusk (2 mål), Kasper Risgård (2), Rasmus Würtz (2), Edison Flores (1) og Kasper Pedersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod FC Nordsjælland.

- at AaB ikke har vundet i de tre seneste Alka Superliga-udekampe afviklet på en fredag, der er endt med én uafgjort og to nederlag. Samtidig har AaB ikke formået at score i nogen af disse tre seneste fredags-udekampe i Alka Superligaen.

- at AaB også i 2008 mødte FC Nordsjælland på spilledatoen 6. april, hvor det dengang blev til en sejr på 3-1 til AaB i Aalborg. AaB’s nuværende viceanfører Kasper Risgård er den eneste spiller blandt de 26 navne på banen i 2008 med mulighed for spilletid her ti år efter. Kasper Risgård scorede også i opgøret, ligesom Andreas Johansson og Jeppe Curth leverede pletskud for AaB.

- at AaB senest var i aktion på datoen 6. april, da det i 2015 sluttede 1-1 på udebane mod Randers FC. Kasper Risgård udlignede for AaB.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på FC Nordsjælland-AaB

4. april 2018 kl. 08:30 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Alle mand til Farum!

3. april 2018 kl. 13:55 af Rasmus Estrup

Navn: Right to Dream Park
Kapacitet: 10.300
Placering udebaneafsnit: B-tribune
Indgang: Indgang 2. Både indgang og boder åbner en time før kampstart.
Dankort: Der tages imod dankort i både billet- og salgsboder

Billetpriser på kampdag:
u/8 år: Gratis
u/18 år: 70 ,-
Voksen: 145 ,- 

Billetpriser i forsalg:
Klik her for at gå direkte til billetsalg
u/8 år: Gratis
u/18 år: 50 ,-
Voksen: 125 ,-

Transport til og fra Right to Dream Park:

Fælles:
ASC arrangerer bustur 

Kør selv: Right to Dream Park, Idrætsvænget 2, 3520 Farum

Parkering: 

Skiltningen i Farum henleder til kørsel via Paltholmvej til den store grusparkeringsplads ca. 50 m fra stadion.

Ønsker man at benytte parkeringspladserne foran Hotel FC Nordsjælland, skal man køre via Ryttergårdsvej til Idrætsvænget. Right to Dream Park ligger på adressen Farum Park 2 (eller på nogle gps’er Idrætsvænget 2).

Se kort over parkering og transport omkring Right to Dream Park her 

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

AaB takker Jer alle for at støtte drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Okore og Magnus Christensen i karantæne

3. april 2018 kl. 13:24 af Brian Andersen

Magnus Christensen har med sin advarsel i gårsdagens opgør mod Brøndby I.F. fået en enkelt spilledags karantæne, hvorimod Jores Okore qua sit røde kort i samme kamp er tildelt tre spilledage i straffeboksen.

Jores Okore er dog til rådighed, når AaB onsdag den 11. april møder FC Fredericia i kvartfinalen i DBU Pokalen.

Danmarksserienederlag trods pauseføring

3. april 2018 kl. 10:02 af Rasmus Estrup

I Danmarksserien gæstede AaB i påsken Viborg F.F., og det endte med et ærgerligt nederlag på 2-1 på en kold og vindblæst bane, der gjorde arbejdsbetingelserne svære for begge mandskaber. 

AaB kom dog foran cirka midtvejs i første halvleg, da Niklas Lind sendte et straffespark i netmaskerne. Nordjyderne havde et lille overtag i første halvleg, men trods adskillige hjørnespark blev det ikke til flere store chancer. Derfor kunne holdet gå til pause i front med 1-0. 

Føringen varede kun ind til to minutter inde i anden halvleg, da AaB-målmanden ved et hjørnespark kom skævt ud, og det endte med et nordjysk selvmål. 

Herefter havde begge hold et par muligheder. Viborg F.F. overtog teten i spillet, men især i to tilfælde fik AaB tilkæmpet sig to gode chancer. Den ene endte med en scoring, men dommeren havde sekundet inden scoringen fløjtet frispark til AaB, som derfor kunne ærgre sig over det manglende mål.

Senere fik Mads Bruun Davidsen med en god dribletur tilspillet sig en god mulighed, men afslutningen manglede. 

I stedet tog Viborg F.F. sejren, da hjemmeholdet kort før tid scorede til 2-1 efter et indlæg.

- Vi vidste, at det ville blive en svær kamp mod et stabilt og erfarent hold, og det viste sig også at være tilfældet. Der var ikke mange gennemspillede chancer. Kampen var i stedet præget af mange dueller og tilfældigheder, og det gavnede hverken os eller dem, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup, der ærgrer sig over nederlaget. 

- Vi skulle som minimum have haft uafgjort, for vi vil gerne holde fast i toppen. Omvendt har vi fortsat kun seks point op til Viborg F.F. på tredjepladsen og otte point ned til Vatanspor under stregen. Næste gang møder vi FC Skanderborg, som ligger sidst, og der er kravet, at vi får tre point, siger han. 

AaB's næste kamp i Danmarksserien spilles søndag kl. 15.00 på hjemmebane mod FC Skanderborg. 

'