Sylvestr-scoring sikrede reserveholdssejr

12. september 2017 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

Reserveholdet gjorde Alka Superligaholdet kunsten efter og tog i dag tre point, da holdet på udebane besejrede Randers FC med 1-0 i Reserveholdsturneringen.

AaB havde allerede i første halvleg tre-fire gode chancer - blandt andet med en friløber til Yann Rolim - men kampen skulle ind i anden halvleg, før sejrsmålet faldt.

Efter en times tid lykkedes det nemlig Jakub Sylvestr i samspil med Oliver Abildgaard at kombinere sig fri til en afslutning, som han sendte forbi målmanden og i netmaskerne.

AaB havde i anden halvleg også chancer til flere mål, men holdet formåede ikke at score det andet mål, så der opstod spænding mod slutningen. Det lykkedes dog AaB's defensiv at holde stand, og derfor vandt AaB 1-0.

- I det store og hele spiller vi en rigtig fornuftig kamp. Men vi mangler stadig at blive mere effektive foran mål. Vi skal score flere mål i dag, så vi får lukket kampen tidligere, siger Jacob Friis, der gav spilletid til både Patrick Kristensen, Oliver Abildgaard og Jores Okore for første gang i lang tid.

Jacob Friis og Poul Erik Andreasen stillede nemlig til start med nedensående opstilling.

Tamati Williams
Patrick Kristensen, Nikolaj Lyngø, Jores Okore, Bardhec Bytyqi
Marco Meilinger, Robert Kakeeto, Emil Lagergaard (Danmarksserien), Yann Rolim
Wessam Abou Ali (U/19 Liga), Jakub Sylvestr

I første halvleg erstattede Mathias Andersen en skadet Bardhec Bytyqi. Til anden halvlegs start kom Oliver Abildgaard ind i stedet for Robert Kakeeto. Samtidig erstattede Mathias Johannesen (U/19 Liga) Emil Lagergaard. Jores Okore spillede en time, inden han som planlagt blev erstattet af Mathias Ross Jensen (U/17 Liga). Endelig spillede Yann Rolim cirka 70 minutter, før Mikkel Kaufmann (U/17 Liga) kom på banen.

Med sejren har AaB fire point efter to kampe i Reserveholdsturneringen.

Alle mand til Brøndby!

12. september 2017 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

Hele området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion er i 2017 blevet optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

U/17-holdet fik tredje sejr i træk

12. september 2017 kl. 11:40 af Rasmus Estrup

U/19: Nederlag på 3-1 til FC Midtjylland

Lørdag tabte AaB i U/19 Ligaen til FC Midtjylland med 3-1.

AaB bragte sig ellers foran efter 10 minutter. Nikolaj Lyngø vandt bolden foran eget felt, og sendte Wessam Abou Ali af sted i en lang bold. Wessam Abou Ali fik efter et par driblinger trykket af på gæsternes målmand, der gav en returbold, som Jonathan Stæhr Larsen kunne sparke ind til 1-0.

Resten af første halvleg sad FC Midtjylland fuldstændig på, og inden pausen havde midtjyderne fortjent bragt sig foran 3-1.

Efter pausen kom AaB bedre tilbage i kampen, men manglede en scoring før de for alvor kunne presse på for at få point.

Selvom nordjyderne i slutminutterne var en mand i overtal, endte opgøret med et nederlag på 3-1.

- FC Midtjylland var gode og kampbilledet var lige efter deres hoved i første halvleg. Efter pausen ændrer vi lidt på tingene, og vi spiller en fin anden halvleg, hvor spillerne fandt frem til den rette intensitet og præsterede sammen som et hold, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard.

På lørdag spiller AaB sæsonens tredje kamp, når holdet gæster FC København.

U/17: Sejr på 3-2 over FC Midtjylland

AaB’s U/17-ligahold fortsatte sejrsrækken og har nu vundet de første tre kampe i sæsonen, efter at holdet lørdag besejrede FC Midtjylland med 3-2 takket være en AaB-scoring i slutminutterne.

Nordjyderne kom efter 22 minutter foran 1-0, da Gabriel Adriano Alves Christensen sparkede et langskud op i det ene målhjørne.

Cirka 10 minutter senere fordoblede Mikkel Kaufmann føringen. Han vandt bolden på egen banehalvdel og driblede hele vejen ned til modstandernes målfelt, hvor fra han sikkert sparkede bolden ind bag FC Midtjyllands målmand.

Kort efter reducerede FC Midtjylland, og i begyndelsen af anden halvleg udlignede gæsterne også til 2-1.

Men fire minutter før tid scorede Mikkel Kaufmann sit andet mål i kampen, da han på en ripost resolut sparkede sejrsmålet i nettet.

Det var en god, tæt kamp, som vi sukker efter at have flere af, og det er denne type sejre, der er god for moralen. Selvom de udligner til 2-2 og måske er mere boldbesiddende, er vi farligst, og vi holder vi os til gameplanen og har overskuddet til at afgøre det til sidst, siger U/17-ligatræner David Olsen.

I U/17 Ligaen møder AaB også FC København på lørdag.

Danmarksserien: 3-3 mod Viby

Tredje uafgjorte kamp i streg. Det er status for AaB’s Danmarksseriehold, der i weekenden spillede 3-3 mod Viby.

18 minutter inde i kampen kom AaB foran, da Kasper Emil Kristensen gjorde forarbejdet for Niclas Lind Simonsen, som sparkede et langskud i mål. Kort før pausen fik AaB så en kold spand vand i hovedet, da Viby udlignede, og lige efter pausen kom Viby foran 2-1.

Få minutter senere udlignede Nicolai Rask Lassen dog til 2-2, da han sparkede et frispark direkte i netmaskerne, inden Viby igen var i front med 3-2.

Her efter skiftede momentum, og Sergen Inekci udlignede midtvejs i første halvleg til 3-3. Mod slutningen havde AaB flere åbne målchancer, men det fjerde mål udeblev, og derfor endte opgøret uafgjort.

Resultatet er fair set over en hel kamp, og nu har vi spillet tre kampe i streg uafgjort mod tre tophold. Men vi arbejder fortsat på at score på vores chancer og samtidig minimere mulighederne for modstanderne, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen.

Okore og Abildgaard i kamp for reserverne

12. september 2017 kl. 10:10 af Rasmus Estrup

Klokken 14.00 spiller AaB efterårets anden kamp i Reserveholdsturneringen, når nordjyderne gæster Randers FC på BioNutria Park Randers.

Der er mulighed for gensyn med flere af AaB's spillere, der har været sat tilbage med skader. Således starter Jores Okore inde i midterforsvaret, mens Oliver Abildgaard starter ude og ventes at blive sat i aktion i anden halvleg.

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende startopstilling.

Marco Meilinger, Robert Kakeeto, Emil Lagergaard (Danmarksserien), Wessam Abou Ali (U/19 Liga)