Risgård og Magnus C. tvivlsomme til Brøndby-kamp

14. september 2017 kl. 16:34 af Brian Andersen

AaB har ikke tabt i seks betydende kampe i træk eller siden 30. juli, men det er sandsynligt, at man søndag aften udover anfører Rasmus Würtz også må se bort fra viceanfører Kasper Risgård og Magnus Christensen.

- Risgård måtte lade sig udskifte med hofteproblemer i mandags, men vi håber stadig, han når at blive klar, selvom det er usikkert, siger AaB’s cheftræner Morten Wieghorst til aabsport.dk.

- For Magnus’ vedkommende var det lysken, der i første halvleg gav problemer, og han har ikke trænet siden og er selvsagt derfor også tvivlsom til weekenden, tilføjer Morten Wieghorst.

Til gengæld kan cheftræneren glæde sig over klarmeldinger af både Frederik Børsting, Jores Okore, Patrick Kristensen og Marco Meilinger. De tre sidstnævnte var alle uden problemer i aktion i reserveholdssejren i tirsdags mod Randers FC.

Ligeledes er Oliver Abildgaard stærkt på vej tilbage.

- Det ser fint ud med Oliver, og han følger planen og træner godt, men stadig er der et stykke vej, før han igen er til disposition, fortæller Morten Wieghorst.

For Rasmus Würtz (fibersprængning i baglåret) og Michael Lansing (rygproblemer) er tidshorisonten for en klarmelding længere, mens såvel Marco Ramkilde (ankel), Bardhec Bytyqi (ryggen) som Nikolaj Lyngø (baglår) umiddelbart kan være ukampdygtige for en kortere periode.

Den kommende udfordring mod Brøndby I.F. afvikles søndag kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på Brøndby I.F.-AaB

14. september 2017 kl. 10:08 af Rasmus Estrup

Jubilæums-reception hos ASC København lørdag

13. september 2017 kl. 11:44

Receptionen finder sted på stamstedet Den Glade Gris i det indre København lørdag d. 16. september fra kl. 16.00.

Alle AaB-fans fra hele landet er velkommen, og receptionen er en oplagt mulighed til at besøge hovedstaden, hvor man dagen efter kan støtte AaB i kampen på Brøndby Stadion mod Brøndby.

ASC København er en lokalafdeling under AaB Support Club, som tilbyder diverse arrangementer for AaB’ere i København og omegn.

Du kan holde dig opdateret om foreningens arrangementer ved at følge ASC København på Facebook.

(Foto: ASC København)

Tags på denne nyhed

Sylvestr-scoring sikrede reserveholdssejr

12. september 2017 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

Reserveholdet gjorde Alka Superligaholdet kunsten efter og tog i dag tre point, da holdet på udebane besejrede Randers FC med 1-0 i Reserveholdsturneringen. 

AaB havde allerede i første halvleg tre-fire gode chancer - blandt andet med en friløber til Yann Rolim - men kampen skulle ind i anden halvleg, før sejrsmålet faldt. 

Efter en times tid lykkedes det nemlig Jakub Sylvestr i samspil med Oliver Abildgaard at kombinere sig fri til en afslutning, som han sendte forbi målmanden og i netmaskerne. 

AaB havde i anden halvleg også chancer til flere mål, men holdet formåede ikke at score det andet mål, så der opstod spænding mod slutningen. Det lykkedes dog AaB's defensiv at holde stand, og derfor vandt AaB 1-0. 

- I det store og hele spiller vi en rigtig fornuftig kamp. Men vi mangler stadig at blive mere effektive foran mål. Vi skal score flere mål i dag, så vi får lukket kampen tidligere, siger Jacob Friis, der gav spilletid til både Patrick Kristensen, Oliver Abildgaard og Jores Okore for første gang i lang tid. 

Jacob Friis og Poul Erik Andreasen stillede nemlig til start med nedensående opstilling. 

Tamati Williams
Patrick Kristensen, Nikolaj Lyngø, Jores Okore, Bardhec Bytyqi
Marco Meilinger, Robert Kakeeto, Emil Lagergaard (Danmarksserien), Yann Rolim
Wessam Abou Ali (U/19 Liga), Jakub Sylvestr 

I første halvleg erstattede Mathias Andersen en skadet Bardhec Bytyqi. Til anden halvlegs start kom Oliver Abildgaard ind i stedet for Robert Kakeeto. Samtidig erstattede Mathias Johannesen (U/19 Liga) Emil Lagergaard. Jores Okore spillede en time, inden han som planlagt blev erstattet af Mathias Ross Jensen (U/17 Liga). Endelig spillede Yann Rolim cirka 70 minutter, før Mikkel Kaufmann (U/17 Liga) kom på banen. 

Med sejren har AaB fire point efter to kampe i Reserveholdsturneringen. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Brøndby!

12. september 2017 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

Hele området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion er i 2017 blevet optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Yderligere info kan findes her:

www.brondby.com/udefans

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1400
Placering udebaneafsnit: Nordtribunen

Billetpriser på kampdag:
u/16 år: 50 ,-
Voksen: 140 ,-

Billetpriser i forsalg:
https://billetto.dk/da/events/20162017brondbyaab/tickets
u/16 år: 25 ,-
Voksen: 115 ,-

Transport til og fra Brøndby

Fælles:
ASC arrangerer bustur:
www.aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

Vesttribunen arrangerer bustur:
www.facebook.com/vesttribunen for yderligere info

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.