Vidste du om Randers FC og AaB…

21. oktober 2017 kl. 12:16 af Brian Andersen

- at det forestående møde er Alka Superligakamp nummer 35 mellem Randers FC og AaB. Statistikken siger 15 sejre til AaB, ni uafgjorte og ti nederlag samt en målscore på 55-44 i AaB’s favør.

- at AaB siden 30. juli blot har tabt én ud af 11 betydende kampe, hvilket var på udebane mod FC Midtjylland.

- at AaB har tabt de to seneste Alka Superligakampe mod Randers FC, begge i forbindelse med sidste sæsons Europa Playoff. Det er imidlertid aldrig sket, at AaB har tabt tre Alka Superligakampe i træk til Randers FC.

- at AaB med en sejr over Randers FC kan tage sin anden sejr i træk i Alka Superligaen. Det har AaB kun præsteret en gang tidligere i 2017, men det er efterhånden otte måneder siden, 19. - 26. februar 2017.

- at fra den nuværende trup har Kasper Risgård (2 mål), Rasmus Würtz (2), Rasmus Thellufsen (1), Frederik Børsting (1), Marco Meilinger (1) og Jakob Ahlmann (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod Randers FC.

- at Randers FC og AaB tidligere har mødtes i fem Alka Superligakampe i oktober. Fire af de fem kampe er end uafgjort, heriblandt det seneste i oktober 2010, hvorimod det femte opgør endte med nederlag til AaB.

- at såfremt AaB ikke får brudt stimen på 12 Alka Superliga-udekampe i træk uden sejr, vil AaB forværre den igangværende Alka Superliga-klubrekord til 13 udekampe uden sejr. Det vil samtidig være en tangering af AaB’s DM-rekord på netop 13 udekampe i træk uden sejr sat i april-november 1980.

- at der traditionelt scores mange mål i Alka Superligakampe mellem Randers FC og AaB, idet der i de 34 tidligere kampe er scoret 99 mål svarende til et gennemsnit på knap tre mål pr. kamp.

- at på trods af kun 34 spillede Alka Superligaopgør mellem Randers FC og AaB har dommerne relativt ofte haft behov for at dømme straffespark (6 stk.) eller udvise en spiller (8 stk.). AaB har haft en overvægt i begge situationer, altså tilkendte straffespark og udviste spillere.

- at ud af de 34 tidligere Alka Superligakampe mod Randers FC har AaB scoret først i 19 tilfælde, hvilket har resulteret i 14 sejre, tre uafgjorte og to nederlag. Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 12 tilfælde, hvilket har givet AaB en sejr, tre uafgjorte og otte nederlag.

- at mandag aftens dommer Anders Poulsen dømmer sin 15. Alka Superligakamp med deltagelse af AaB. Han har dømt tre straffespark i de 14 tidligere kampe, alle til AaB’s modstander, men to af de tre spark resulterede ikke i scoring mod AaB.

- at det kommende opgør er Alka Superligakamp nummer 500 på en mandag, hvoraf AaB har været den ene part i 110 af kampene. AaB’s tre seneste Alka Superliga-udekampe på en mandag er imidlertid endt med nederlag og minimum fire indkasserede mål.

- at både anfører Rasmus Würtz og viceanfører Kasper Risgård kan jubilere for AaB mandag aften. Rasmus Würtz kan blive noteret for sin officielle kamp nummer 450 for Hele Nordjyllands Hold, mens Kasper Risgård kan spille sin officielle kamp nummer 300 for AaB.

- at AaB senest var i aktion på datoen 23. oktober, da det i 2011 blev 2-1 på hjemmebane mod OB efter to scoringer af Chris Rolfe. Fra dette opgør for seks år siden har Rasmus Würtz mulighed for at være genganger mandag aften.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på Randers FC-AaB

21. oktober 2017 kl. 08:25 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: Truppen på teambuilding

20. oktober 2017 kl. 14:26 af Rasmus Estrup

Endnu en startplads til Gedsted i landsholdsremis

20. oktober 2017 kl. 07:33 af Rasmus Estrup

To U/16-landskampe. To optrædener i startopstillingen. Et nederlag og en remis. Det er status for Casper Gedsted Hansen (nr. 10), der torsdag eftermiddag spillede sin anden U/16-landskamp for Danmark. 

Som det også var tilfældet i tirsdags, mødte danskerne Schweiz. Men i stedet for endnu et nederlag, spillede de to hold 1-1 efter scoringer i anden halvleg. 

Casper Gedsted Hansen startede igen kampen på venstrekanten og fik fuld spilletid samt en advarsel lige før tid. 

Tags på denne nyhed

En gratis omgang i Randers…

19. oktober 2017 kl. 12:47 af Brian Andersen

Det hele startede onsdag aften, da AaB Support Club postede et humoristisk opslag på deres sociale medier omkring den forestående udebanetur til Randers. Herefter tog det fart på det sociale medie Twitter, hvor en af AaB Support Clubs frivillige tweetede til Randers FC’s direktør Michael Gravgaard og spurgte, om han gav en omgang på et lokalt værtshus i Randers mandag aften.

Hertil svarede Michael Gravgaard, at han gerne giver en omgang til alle AaB-fans, såfremt tjenesten bliver gengældt næste gang Randers FC besøger Aalborg. Denne mulighed var AaB’s administrerende direktør Stephan Schors ikke sen til at gribe:

- I det daglige arbejder vi altid med, hvordan vi kan understøtte både det gode værtskab på hjemmebane, men også hvordan vi kan være med til at anerkende og belønne vores trofaste fans, som tager turen på udebane. Dette er et godt eksempel på, hvordan klubberne kan arbejde sammen om den gode oplevelse for de gæstende fans. Vi sætter stor pris på invitationen og samarbejdsvilligheden med Randers FC og håber på at se rigtig mange AaB-fans i Randers mandag aften, siger Stephan Schors.

AaB Support Clubs formand Mads Aagaard ser meget positivt på tiltaget og den positive respons fra AaB og Randers FC.

- I AaB Support Club er vi begyndt at arbejde med en lidt mere skæv profil på vores sociale medier, og med dette humoristiske opslag oplever vi positivt, at klubberne er til at tale med. AaB Support Club sætter derfor også stor pris på den gestus, som Randers FC gør for os til kampen. Tiltag som disse er blot med til at gøre det endnu mere attraktivt at støtte AaB på udebane, eller Randers FC næste gang de gæster Aalborg for den sags skyld, lyder det fra Mads Aagaard.

Rent praktisk betyder dette, at alle AaB-fans ved indgangen til udeafsnittet på BioNutria Park modtager en værdikupon, der efterfølgende kan veksles til en øl/vand i boderne.

Husk du stadig kan nå at tilmelde dig AaB Support Clubs bustur, hvor du kan komme til kampen for blot 50,- Tilmelding foregår på dette link (tilmeldingsfrist fredag klokken 10.00): www.aabsupportclub.dk/?product_cat=busture.  

Du kan læse mere praktisk info omkring transport, billetter og meget mere på dette link: www.aabsport.dk/nyheder/2017/oktober/alle-mand-til-randers/.

Tags på denne nyhed