Vidste du om Hobro I.K. og AaB…

3. november 2017 kl. 12:09 af Brian Andersen

- at den forestående dyst er Alka Superligakamp nummer otte mellem Hobro I.K. og AaB. Statistikken siger fire sejre til AaB, to uafgjorte og ét nederlag samt en målscore på 16-3 i AaB’s favør.

- at AaB har fået point i seks af de syv tidligere Alka Superligakampe mod Hobro I.K., heraf i de fem seneste opgør (4V-1U-0T). Tillige har Hobro I.K. aldrig scoret flere end et mål pr. kamp mod AaB, og det er endda kun sket i tre af de syv tidligere kampe.

- at kampens første mål i de syv hidtidige Alka Superligakampe mellem Hobro I.K. og AaB har haft betydning for kampens endelige resultat. I de fem kampe, hvor AaB har scoret først, er kampen endt med point til AaB (4V-1U-0T); i de to andre kampe, hvor Hobro I.K. har scoret først, er kampen endt uden sejr til AaB (0V-1U-1T).

- at AaB er uden sejr i sine seneste 13 Alka Superliga-udekampe afviklet i perioden marts-oktober 2017 (0V-7U-6T), hvilket allerede er Alka Superliga-klubrekord. Hvis det ikke bliver til sejr mod Hobro I.K. søndag aften, vil det bringe AaB’s aktuelle serie af udekampe uden sejr op blandt Alka Superligaens top 20.

- at søndag aftens dommer Jens Grabski Maae dømmer sin kamp nummer 100 i Alka Superligaen, hvoraf AaB har været den ene part i 17 af kampene. Han har i hver af AaB’s to seneste Alka Superligakampe dømt et straffespark; et til AaB og et til AaB’s modstander.

- at AaB ikke har fået udvist en spiller i nogen af de 50 seneste Alka Superligakampe svarende til perioden siden maj 2016. Det er ikke blot den længstvarende periode uden udvisninger blandt de 14 Alka Superligaklubber, men AaB er også den eneste Alka Superligaklub i indeværende sæson uden udvisninger.

- at AaB to gange tidligere har spillet en DM-kamp på udebane på datoen 5. november. Første gang, 2. division 1972, endte kampen med en sejr på 3-2 over OB, og det seneste tilfælde, i 2000, endte kampen 1-1 mod AB.

- at AaB senest var på besøg på DS Arena i Hobro, da det 10. april 2016 blev til en 2-0 sejr efter to scoringer af Nicolaj Thomsen.

- at fra den nuværende trup har Kasper Risgård (2 mål) og Kasper Pedersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod Hobro I.K.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på Hobro I.K.-AaB

3. november 2017 kl. 08:22 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Du kan stadig nå at deltage i trøjeauktionen

2. november 2017 kl. 13:51

AaB har i samarbejde med Hummel lavet den unikke legendetrøje, der hylder Torben Boye. I søndagens kamp mod OB benyttede den nuværende spillertrup også disse trøjer til at hylde Boye i forbindelse med kampen. Disse trøjer er nu på auktion, så nåede du ikke at købe en af de 100 trøjer ved Aalborg Portland Park før søndagens kamp, har du nu muligheden for at få fat i en eksklusiv trøje.

 

For at afgive et bud på auktionen skal du blot følge linket herunder og finde ud af, hvilken trøje du kan tænke dig at byde på.

 

Hver enkelt trøje er påtrykt spillerens navn og rygnummer, hvor der i rygnummeret er lavet en særlig Boye-grafik. Det er således ikke Torben Boyes navn og rygnummer, der står bag på auktionstrøjerne, men bortset fra dette er trøjerne identiske med de trøjer der blev solgt før kampen.

 

Auktionen slutter fredag kl. 12.00 så skynd dig ind og afgiv dit bud med det samme.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i oktober

2. november 2017 kl. 08:29 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: 90.000 kr. til Veteran Oasen

1. november 2017 kl. 15:45 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed