U/17 vendte 0-2 til 2-2 mod FCK

8. marts 2017 kl. 11:35 af Rasmus Estrup

Forårets anden kamp i U/17 Ligaen endte igen 2-2 for AaB's U/17-hold. Denne gang på hjemmebane mod FCK. Mikkel Kaufmann og Anders Bærtelsen scorede for hjemmeholdet.

AaB spillede kampen igennem lige op med FCK, der topper U/17 Ligaen med kun et nederlag indtil videre. Første halvleg var meget lige, og bød på et par chancer i begge ender, uden at det dog var rigtig farligt, og holdene gik til pause uden mål.

Hjemmeholdet startede bedst efter pausen, men et kvarters tid inde i anden halvleg var det alligevel FCK, der bragte sig foran. En FCK-angriber gik meget hårdt ind i en duel mod en af AaB's forsvarsspillere, og det sendte to FCK-angribere af sted mod mål og resulterede i et føringsmål til gæsterne.

Selvom AaB efter målet fortsat havde fornemmelsen af at være ovenpå, kunne gæsterne fordoble føringen kort efter. En afslutning fra hjørnet af straffesparksfeltet ramte en AaB-forsvarer i ryggen, og bolden sprang i en stor bue over AaB's målmand og ind i nettet til 2-0.

Cirka et kvarters tid før tid fik AaB reduceret, da Mikkel Kaufmann headede et godt hovedstød i kassen efter et hjørnespark.

Omkring otte minutter før tid faldt den fortjente udligning, da der blev begået straffespark mod Oliver Klitten. Et straffespark Anders Bærtelsen eksekverede til 2-2.

Scoringen gav AaB blod på tanden, og holdet pressede mod slutningen på for at få sejren. FCK holdt sig dog ikke tilbage og satsede også på at snuppe de tre point, hvilket skabte en slags indianerfodbold mod slutningen, men ingen af holdende formåede at få bolden i nettet for tredje gang, og kampen endte 2-2.

- Vi mødte et tophold, men vi troede selvfølgelig på os selv og gik ind til kampen med tro på en sejr. At vi kommer bagud med to mål i anden halvleg, da vi egentlig har en god fornemmelse, er frustrerende, men det er flot, at vi leverer et comeback til sidst og fortjent får point, siger U/17-træner Adam Harell.

- Vi spiller en godkendt kamp, og jeg synes, vi kommer styrket ud af kampen. Både fordi vi leverer sådan et comeback, og fordi vores nye presspilsystemer så ud til at virke, siger Adam Harell.

AaB's næste aktion i U/17 Ligaen er lørdag 18. marts, hvor AGF kommer på besøg.

Mikkel Kaufmann

Hjælp AaB og vind signerede spillertrøjer

7. marts 2017 kl. 20:22

Du finder spørgeskemaet til undersøgelsen via dette link.

Blandt alle deltagere der gennemfører spørgeskemaet trækkes lod om tre signerede spillertrøjer efter eget valg.

AaB takker på forhånd for din hjælp.

AaB søger frivillige videofolk

7. marts 2017 kl. 15:58 af Rasmus Estrup

Du kan således blive en del af AaB's fællesskab, og kravet er som minimum et basalt kendskab til kamera og IT-udstyr generelt.

De rette personer skal være selvkørende og fleksible, da arbejdstiderne for kampene er meget varierende. Loyalitet og fortrolighed er en selvfølge.

Opgaven vil blive belønnet med et sæsonkort til AaB's hjemmekampe på Aalborg Stadion samt hummeltøj til opgaven.

AaB stiller naturligvis udstyr til rådighed, og er man interesseret i at være behjælpelig med at udføre opgaven, kan henvendelse ske til assistenttræner Jacob Friis på jf@aab-as.dk eller 2860 4309.

Grønning og Enevoldsen scorede i reserveholdssejr

7. marts 2017 kl. 15:49 af Rasmus Estrup

AaB er kommet godt fra start i forårets Reserveholdsturnering. Tirsdag eftermiddag blev det til anden sejr på to kampe, da Randers FC blev slået med 2-1 i Randers.

Efter en lige indledning bragte Sebastian Grønning AaB foran 1-0 efter cirka 20 minutters spil. Som kampen skred frem blev AaB bedre og bedre og fik i alt kreeret ni gode chancer.

To af disse blev brændt umiddelbart inden, Randers FC med cirka ti minutter til pausefløjtet udlignede til 1-1 ved Marcus Mølvadgaard.

Randers FC havde i seneste kamp i Reserveholdsturneringen besejret Brøndby I.F. med 5-0, og holdet var kampen igennem en trussel på især dødbolde.

Men over hele kampen var AaB bedst, og med cirka et kvarters tid tilbage scorede Thomas Enevoldsen sejrsmålet til 2-1 på straffespark.

- Offensivt var det en super præstation. Vi får skabt en lang række store chancer. At vi så brænder mange af dem, er vi ikke tilfredse med, men vi er meget tilfredse med de mange gode offensive aktioner. Generelt var der mange fine individuelle præstationer på holdet i dag, siger assistenttræner Jacob Friis.

AaB står nu med seks point efter to kampe i Reserveholdsturneringen.

- Med de mange chancer vi havde, skulle vi have lukket kampen tidligere, men det betyder meget, at vi vinder over et navnestærkt Randers FC-hold, der blandt andre stillede op med Mayron George, Erik Marxen, Nicolai Poulsen, Jonas Bager og Andreas Bruhn, siger Jacob Friis.

Edison Flores, der startede inde for reserveholdet, fik som planlagt 60 minutters spilletid, mens Sebastian Grønning fik 75 minutter. De to spillere blev erstattet af henholdvis Wessam Abou Ali og Mads Stefansen, som begge er U/19-ligaspillere.