-
18. februar kl. 18:00
3 : 2
10. februar
2 : 0
3. februar
2 : 1
31. januar
2 : 3
26. januar
1 : 3
20. januar

Ny udgave af aabsport.dk

15. marts 2017 kl. 09:01 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB’s officielle hjemmeside er netop blevet relanceret.

Som du måske kan se på disse sider, har AaB’s officielle hjemmeside fået nyt udseende.

Den nye udgave af aabsport.dk er et led i AaB’s digitaliseringsstrategi, og siden er lanceret med et mobilvenligt design for øje, der sikrer den bedste oplevelse, uanset om du vælger at læse med fra din smartphone, tablet eller PC.

Samtidig er siden også mere visuelt orienteret end tidligere, mens den nye menustruktur gerne skal hjælpe dig med at finde det, du leder efter endnu lettere og hurtigere.

AaB TV er nu integreret direkte i hjemmesiden, hvor man også kan finde mere data og statistik på AaB’s kampe i Alka Superligaen, ligesom vi med tiden vil tilstræbe at levere endnu mere information om Hele Nordjyllands Hold til dig som AaB-tilhænger.

Både fans af AaB og medlemmer fra AaB’s spillertrup har leveret vigtige input til den nye hjemmeside, der er udviklet i tæt samarbejde med det aalborgensiske modern marketingbureau KONXION.

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse med den nye hjemmeside, og har du ros, ris eller blot feedback, så glæder vi os til at høre om din oplevelse.

 

AaB TV: Offentliggørelse af Tyren

14. marts 2017 kl. 15:24 af Rasmus Estrup

Mandag aften offentliggjorde Aalborg Portland sin overraskelse bag Weber Tribunen. Overraskelsen var en kopi af Cimbrertyren i rød og hvid.

Tags på denne nyhed

Sylvestr og Bytyqi udtaget til landshold

14. marts 2017 kl. 14:24 af Rasmus Estrup

Endnu to AaB-spillere er blevet landsholdsudtaget. Jakub Sylvestr er udtaget til for Slovakiet, mens Bardhec Bytyqi er udtaget til Albaniens U/21-landshold.

Alka Superligaens bedste spiller i februar, Jakub Sylvestr, er blevet udtaget til Slovakiets landshold i den kommende landsholdssamling.

Slovakiet spiller 26. marts VM-kvalifikationskamp på udebane mod Malta. Sylvestr har hidtil spillet 6 A-landskampe for Slovakiet, der ligger på tredjepladsen i Gruppe F.

En anden AaB-spiller der også er udtaget til landsholdssamling er Bardhec Bytyqi, der er indkaldt til Albaniens U/21-landshold.

Han får mulighed for at komme i kamp i to omgange, da Albaniens U/21-landshold spiller testkampe mod Moldova både den 25. og 27. marts

Tags på denne nyhed

Aalborg Portland afslører vartegn ved Aalborg Portland Park

14. marts 2017 kl. 11:44 af Martin Stigaard Skammelsen

Mandag aften markerede Aalborg Portland samarbejdet med AaB med afsløringen af en rød-hvid statue af cimbrertyren ved Aalborg Portland Park.

Ceremonien op til kampen blev indledt med ord fra AaB’s administrerende direktør Stephan Schors og Aalborg Portlands Managing Director Michael Lundgaard Thomsen, hvorefter viceanfører Kasper Risgård ved hjælp af en lift kunne afsløre det nye vartegn ved Aalborg Portland Park.

- Som en del af stadionsponsoratet vil vi gerne gøre noget for at støtte op om den gode fankultur, der er i AaB. Vi håber, at vi med denne rød-hvide AaB-udgave af cimbrertyren, kan være med til at skabe et fast mødested for tilskuere og fans i forbindelse med AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park, ligesom vi også mener, at tyren rent symbolsk fortæller meget om historien og traditionerne i ikke kun AaB og Aalborg Portland, men også i Aalborg by og Nordjylland som helhed, fortæller Michael Lundgaard Thomsen til aabsport.dk.

Den nye cimbrertyr ved Aalborg Portland Park er en 1:1 kopi i fuld størrelse af den originale Cimbrertyr, der står placeret på Vesterbro i det centrale Aalborg, og som siden 1937 har været et fast vartegn i byen.

Den originale Cimbrertyr blev i forbindelse med AaB’s deltagelse i gruppespillet i UEFA Champions League i efteråret 2008 iklædt AaB’s rød-hvide striber af Aalborg Kommune.

I løbet af kort tid vil vi her på aabsport.dk i samarbejde med Aalborg Portland udskrive en konkurrence om at navngive den nye rød-hvide tyr.

Var du med i går da tyren blev afsløret? Del dit bedste billede på Instagram eller Twitter med hashtagget #HeleNordjyllandsHold