AaB TV: Japanske AaB-fans på besøg

22. marts 2017 kl. 16:17 af Rasmus Estrup

Yuko Egawa og Touko Hirano havde taget hele vejen fra Japan til Aalborg for at besøge Hele Nordjyllands Hold på Hornevej i sidste uge. AaB TV var med, da de mødte hele holdet. 

Tags på denne nyhed

Bærtelsen udtaget til U/17-landsholdet

22. marts 2017 kl. 14:40 af Rasmus Estrup

Flere af AaB's U/19- og U/17-spillere trænede i dag med Alka Superligatruppen, der er decimeret på grund af landsholdsperioden. En af de U/17-spillere, der trænede med, er blevet udtaget til U/17-landsholdet. 

Forsvarsspiller Anders Bærtelsen er nemlig udtaget til U/17-landsholdet, der spiller to venskabskampe mod Rumænien 4. og 6. april.

Anders Bærtelsen har hidtil spillet 10 U/17-landskampe. Senest i starten af marts mod Nordirland. 

Tags på denne nyhed

AaB åbner gruppespillet i Silkeborg

21. marts 2017 kl. 16:24 af Brian Andersen

De to bedste hold i AaB’s gruppe kvalificerer sig til kampe i jagten på en plads i UEFA Europa League, mens de to nederst placerede mandskaber skal i playoff om at undgå nedrykning til 1. division.

AaB’s program inklusive pokalkvartfinalen mod FC Midtjylland er som følger:

27. spillerunde – 31. marts, 1., 2. eller 3. april – Silkeborg I.F.-AaB

Kvartfinale, DBU Pokalen – 4., 5. eller 6. april – AaB-FC Midtjylland

28. runde – 7., 8., 9. eller 10. april – AaB-Viborg F.F.

29. runde – 14., 15., 16. eller 17. april – AaB-AGF

30. runde – 21., 22., 23. eller 24. april – AGF-AaB

31. runde – 28., 29., 30. april eller 1. maj – Viborg F.F.-AaB

32. runde – 5., 6., 7. eller 8. maj – AaB-Silkeborg I.F.

De præcise kamptidspunkter kommer på plads senere i denne uge.

AaB indleder gruppespillet med 33 point, Silkeborg I.F. har 30, mens AGF og Viborg F.F. begge har 25 point.

Tags på denne nyhed

Se AaB's kampprogram på Facebook kl. 16

21. marts 2017 kl. 10:19 af Rasmus Estrup

AaB's kampprogram for gruppespillet offentliggøres i eftermiddag. Det samlede program for alle holdene offentliggøres 16.30, men allerede klokken 16.00 får AaB udleveret en konvolut med holdets kampprogram for gruppespillet. Og AaB sender live på Facebook, når konvolutten åbnes. 

Det er anfører Rasmus Würtz og cheftræner Morten Wieghorst, der modtager konvolutten, og du kan følge med, når de ser kampprogrammet for første gang. Det sker klokken 16.00, hvor du kan følge med på Facebook Live.

AaB, der har 33 point, er kommet i gruppespilspulje med Silkeborg I.F. med 30 point, AGF med 25 point og Viborg F.F. med 25 point. 

Holdene skal møde hinanden indbyrdes på udebane og hjemmebane. Det er rækkefølgen af disse kampe, der bliver offentliggjort klokken 16. Det præcise tidspunkt for kampene bliver offentliggjort på torsdag. 

Overtidsscoring ødelagde comeback for reserverne

20. marts 2017 kl. 16:42 af Rasmus Estrup

Et ærgerligt nederlag på 3-2 blev det til, da AaB's reservehold mødte Brøndby I.F. på Hornevej mandag eftermiddag. 

Kampen var fuld af chancer, og allerede efter 10 minutter fik AaB bolden i nettet, da Sebastian Grønning lagde et indlæg fra Thomas Enevoldsen i mål. Men linjevogteren vinkede en tvivlsom offside, og målet blev underkendt. 

Fire minutter senere var det gæsternes tur til at finde netmaskerne, og denne gang blev målet ikke underkendt. I en kontrafase stak angriber Jan Kliment af sted, og fra en position i højre side smadrede han bolden mod mål. Læderet ramte undersiden af overliggeren, hoppede ned på stregen og fortsatte op i nettaget. 

Efter 29 minutters spil gjorde udeholdet det også til 2-0. Igen opstod chancen i Brøndby I.F.'s højreside, hvorfra Gustaf Nilsson sendte bolden fladt ind bag Ivan Lucic. 

Inden pausen var AaB meget nærgående i to omgange, uden at det dog førte mål med sig. 

Mål scorede hjemmeholdet i stedet i anden halvleg, da indskiftede Jannik Pohl efter 53 minutter fandt vej til netmaskerne. 

Halvlegen igennem kom AaB frem til flere store chancer, og i den andne ende diskede Ivan Lucic også op med nogle stærke redninger. 

 

Efter 65 minutter lykkedes det AaB at udligne til 2-2. Oliver Abildgaard headede et langt målspark fra Ivan Lucic videre til Thomas Enevoldsen, som køligt omsatte chancen til mål. 

Selvom chancerne til AaB fortsatte, var det udeholdet, der til sidst trak det længste strå. I dommerens overtid udplacerede Rezan Corlu flot Ivan Lucic i målet til 3-2. Selvom AaB til sidst satsede alt på at få udlignet, og både Thomas Enevoldsen og Ivan Lucic var tæt på at score, endte kampen med et nederlag på 3-2. 

- Det er rigtig ærgerligt. Det er unødvendigt, at vi taber sådan en kamp. Første halvleg er det ikke, fordi de har et chancemæssigt overtag, og de får to mål ud af det blå, hvor vi savner den sidste kvalitet, siger assistenttræner Jacob Friis.

- I anden halvleg får vi lavet et rigtig godt comeback mod et fint Brøndby-hold. Vi kommer frem til mange chancer - også til mere end to mål. Men så er det en blunder til sidst, der gør, at de snupper sejren. Det er utilfredsstillende, siger Jacob Friis, der i løbet af kampen foretog tre udskiftninger. 

Efter 35 minutter blev Sebastian Grønning erstattet af Jannik Pohl, efter 60 minutter blev Kasper Pedersen erstattet af Mathias Johannesen og efter 75 minutter gik Anders Harpøth Østergaard ud til fordel for Wessam Abou Ali.

Nederlaget var AaB's første pointtab i forårets Reserveholdsturnering. Næste opgør i turneringen for AaB er først 10. april på udebane mod SønderjyskE.