AaB TV: Hvem er holdets Kloge Åge?

28. marts 2017 kl. 10:29 af Rasmus Estrup

Blåbjerg i engelsk uvejr

27. marts 2017 kl. 22:12 af Brian Andersen

Ruben Loftus-Cheek fra Chelsea scorede to gange, mens Solly March fra Brighton og Cauley Woodrow fra Fulham også bidrog til den engelske målfest.

Jakob Blåbjerg spillede alle 90 minutter for Danmark, der havde Frederik Børsting helt udenfor med lidt ankelproblemer.

For Jakob Blåbjerg var dysten mod England U-landskamp nummer 54.

Bytyqi på måltavlen for Albanien

27. marts 2017 kl. 18:19 af Brian Andersen

I debutkampen lørdag mod Moldova sluttede opgøret uden scoringer, men i dagens dyst mod samme modstander formåede albanerne at sejre 2-0 via blandt andet Bardhec Bytyqis pletskud tre minutter før tid.

I det første møde med Moldova spillede Bardhec Bytyqi alle 90 minutter, mens det i dagens duel blev til de sidste 35 minutter på grønsværen.

Pohl og Thellufsen startede inde i U/20-landsholdssejr

27. marts 2017 kl. 15:10 af Rasmus Estrup

U/20-landsholdets sidste testkamp under denne landsholdssamling i Spanien endte med endnu en sejr på 2-0. Denne gang over Rumæniens U/21-landshold.

Rasmus Thellufsen og Jannik Pohl startede begge ind og fik alle 90 minutter i kampen. Magnus Christensen og Joakim Mæhle, der begge fik spilletid i fredagens U/20-landsholdssejr, kom ikke på grønsværen mod Rumænien.

Danmarks mål blev scoret af Stefan Gartenmann og Mads Tychosen.

AaB sænker fansenes billetpriser til alle udekampe i gruppespillet

27. marts 2017 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Når slutspillet i Alka Superligaen for AaB's vedkommende starter på lørdag, venter der seks spændende kampe. Tre af disse er på udebane, og AaB vil gerne have så mange AaB-fans som muligt på lægterne i Silkeborg, Aarhus og Viborg for at skabe den bedst tænkelige opbakning.

Derfor har AaB i samarbejde med Silkeborg I.F., AGF og Viborg F.F. valgt at reducere billetprisen i udebaneafsnittene, således alle AaB-fans blot skal betale 50 kr. pr. voksenbillet og 25 kr. pr. børnebillet for at få adgang til udebaneafsnittet i Silkeborg, Aarhus og Viborg.

Billetterne købes efter normal procedure enten på den arrangerende klubs hjemmeside eller i billetboderne forud for kampstart på kampdagene. Billetpriserne er allerede sænket i klubbernes webshops.

Vi håber, at mange AaB-fans vil være med til at male de jyske udeafsnit røde og hvide i gruppespillets kampe.

Se kamptidspunkter for både ude- og hjemmekampe.