Herover ses den oprindelige annonce der indkaldte til den stiftende generalforsamling.

AaB TV: Sammendrag af AaB-Randers FC

13. maj 2017 kl. 08:28 af Rasmus Estrup

AaB med svært udgangspunkt efter nederlag

12. maj 2017 kl. 21:55 af Rasmus Estrup

AaB har fået en vanskelig opgave på onsdag, når Hele Nordjyllands Hold gæster Randers FC i returopgøret i Europa Playoff. AaB skal vinde kampen med to mål eller mere for at gå videre i Europa-playoffspillet.

AaB tabte nemlig 2-0 på hjemmebane til Randers FC fredag aften. Udeholdets Marvin Pourie scorede kampens to mål i første halvleg.

Med fraværet af en skadet Rasmus Würtz og en sygdomsramt Kasper Risgård stillede AaB med en startopstilling, hvor gennemsnitsalderen var 22 år og 147 dage.

Hjemmeholdet havde i indledningen svært ved at få spillet til at flyde, mens Randers FC i løbet af de første ti minutter kom til to store chancer. I kampens tredje minut reddede Nicolai Larsen et forsøg alene med Marvin Pourie, og i det tiende minut sparkede Nikola Djurdjic forbi fra nært hold i kølvandet på en dødbold.

Efter et kvarter fik de unge AaB-spillere efter flot opspil kreeret en fin chance. Opspillet førte til et fladt indlæg fra venstre, som Jannik Pohl lagde til rette for Rasmus Thellufsen, men Thellufsens afslutning blev blokeret.

To minutter senere var AaB igen tæt på. Igen havde Jannik Pohl næstsidste fod på bolden, da han fandt Frederik Børsting foran mål. Børsting, der havde ryggen til mål, drejede øjeblikkeligt rundt og trykkede af, men også hans afslutning blev blokeret.

Blokeret blev Marvin Pouries afslutning ikke, da han efter 25 minutter bragte Randers FC foran 1-0 på et godt mål. Udeholdet erobrede bolden på AaB's halvdel, og kort efter havde en ganske fri Marvin Pourie bolden på kanten af feltet. Herfra sparkede han resolut kuglen i netmaskerne ved modsatte stolpe, og så var gæsterne i front.

Marvin Pourie gjorde det kort efter også til 2-0. Et hjørnespark blev ved nærmeste stolpe forlænget af Jonas Bager, og ved bagerste stolpe kunne Marvin Pourie let heade bolden i mål. 2-0 til Randers FC efter 31 minutter.

På dette tidspunkt havde AaB ellers haft bolden mest, og kort før pausen var Hele Nordjyllands Hold i flere omgange centimeter fra at få reduceret. Det startede med et indlæg fra Jakob Ahlmann, som truede nærmeste målhjørne, men Hannes Thor Halldorsson fik reddet til hjørne.

Dette hjørnespark nåede bagerst i det lille felt. Her fik Kasper Pedersen støvlen på, og bolden gik over Randers-keeperen, men inde på stregen fik Mads Agesen headet bolden op på overliggeren. Overliggeren sendte læderet ud i feltet igen, og her var AaB igen meget tæt på at få bolden trillet ind, men på selve kridtstregen blev bolden på ny afværget.

AaB kom også frem til en ny stor chance efter pausen. Rasmus Thellufsen blev sendt i dybden i venstresiden, hvorfra han driblede ind i feltet og drev gæk med en af gæsternes forsvarsspillere, inden han afsluttede. Men afslutningen blev blokeret til stor ærgrelse for de hårdkæmpende AaB-fans på lægterne, der trods stillingen på måltavlen forsøgte at bære nordjyderne tilbage i kampen.

Den efterfølgende periode havde AaB optræk til noget mere, men helt farligt blev det ikke, og Randers FC fik reddet presset af, og kunne forsvare sejren kampen ud.

Dermed endte kampen 2-0 til gæsterne, og AaB har derfor et svært udgangspunkt før returopgøret, der spilles i Randers onsdag 17. maj klokken 18.00.

Matchfacts - Alka Superligaen, Europa Playoff, 1. kamp

AaB-Randers FC 0-2 (0-2)
26. minut 0-1 Marvin Pourie, 32. minut 0-2 Marvin Pourie,
Advarsler AaB: Oliver Abildgaard (39), Frederik Børsting (52), Jakob Ahlmann (70).
Advarsler Randers FC: Ingen
3.681 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-4-1-1): Nicolai Larsen, Joakim Mæhle, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann, Edison Flores (68: Thomas Enevoldsen), Magnus Christensen, Oliver Abildgaard, Frederik Børsting (85: Marco Meilinger), Rasmus Thellufsen, Jannik Pohl (74: Marco Ramkilde).

Randers FC (3-4-1-2): Hannes Thor Halldorsson, Jonas Bager, Mads Agesen, Kasper Enghardt, Alexander Fischer (61: Johnny Thomsen), Joel Allansson, Nicolai Poulsen, Erik Marxen, Kasper Fisker (82: Andreas Bruhn), Marvin Pourie, Nikola Djurdjic (75: Mads Fenger).

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Mød Pohl og Sylvestr til DBU Tour 2017 lørdag

12. maj 2017 kl. 11:38

DBU Tour 2017 lægger således vejen forbi Aalborg i denne weekend, hvor man ved Jomfru Ane Park både kan dyste i VM i straffespark, samt DM i streetfodbold.

Lørdag fra kl. 14.00-15.00 lægger Jannik Pohl og Jakub Sylvestr vejen forbi det storstilede arrangement, og du kan naturligvis møde dem begge og få en autograf når de to AaB-spillere stiller op.