Køb sæsonkort og vær med fra første fløjt

12. juni 2017 kl. 12:59

Få fast plads på Aalborg Portland Park til alle hjemmekampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen, samt en række andre fordele.

Samtidig sparer du masser af penge på billetprisen – helt op til 56 %!

Med priser fra kun 999 kr. for voksne og 499 kr. for børn kan alle være med, når Hele Nordjyllands Hold ruller sig ud på hjemmebane.

Og skulle du alligevel være forhindret i at komme til en kamp eller to, så kan du bare sende din billet direkte videre til en ven via SMS eller e-mail.

Forny inden 1. juli og spar 10 %

Som et særligt tilbud til vores sæsonkortholdere kan du spare 10 % af prisen, hvis du fornyer dit sæsonkort inden 1. juli. Se priserne længere nede.

Du skal blot logge ind på din profil på https://billet.aabsport.dk, og når du fornyer kortet, kan du i feltet med rabatkode vælge din rabat på 10 %. Se i denne video hvordan du gør

BEMÆRK: Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, og husk at din faste plads som nuværende sæsonkortholder vil være reserveret til fornyelse til og med 30. juni. Ikke fornyede pladser frigives til salg 1. juli.

Glemmer du at aktivere din rabat på 10 %, kan du IKKE efterfølgende få dem refunderet.

Det vil ikke være muligt at bytte din faste plads til en anden før mandag 3. juli kl. 12.00, dette gælder også ved henvendelse til AaB’s administration.

Fordele:

  • Din egen faste plads på Aalborg Portland Park
  • Minimum 17 hjemmekampe i sæson 2017/2018 – inklusiv slutspillet i Alka Superligaen
  • Gratis adgang til alle hjemmekampe i DBU Pokalen
  • Spar 10% på fornyelse
  • 2 ekstra fribilletter*
  • 2 loyalitetsdage med overraskelse fra AaB
  • Invitation til pre-season arrangement for sæsonkortholdere i februar 2018
  • Send billetten til en ven hvis du er forhindret i at komme til en kamp
  • Spar op til 56 % ift. billetter købt i løssalg

* Fribilletter kan ikke benyttes til opgør mod FC København og Brøndby I.F.

Tags på denne nyhed

Lukas Klitten scorede for U/18-landsholdet

11. juni 2017 kl. 22:03 af Brian Andersen

AaB’eren slog ti minutter før tid sejren fast med danskernes sidste fuldtræffer.

Fraværende i dagens opgør i Herfølge var AaB’s anden U/18-landsholdsspiller Wessam Abou Ali, der i stedet var hjemme for at forberede sig til eksamen.

Tags på denne nyhed

Blåbjerg og Børsting sejrede på svensk grund

10. juni 2017 kl. 16:05 af Brian Andersen

Jakob Blåbjerg og den tidligere AaB’er og nuværende Grasshoppers-spiller Lucas Andersen var med fra første minut i dagens dyst i Helsingborg, hvor Danmark via scoringer af Rasmus Nissen og Mikkel Duelund sejrede 2-0 mod de svenske værter.

Frederik Børsting blev indskiftet efter 62 minutter og var i flere situationer nærgående for danskerne, der om otte dage møder Italien ved det første opgør ved slutrunden i Polen.

Ashley Tootle tilbage som fysisk træner i AaB

9. juni 2017 kl. 10:07 af Brian Andersen

Ashley Tootle har i perioden 2000-2015 bestredet rollen som fysisk træner i AaB, men aldrig tidligere i en fuldtidsstilling.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi er glade for, at Ashley har sagt ja til at vende tilbage til AaB, hvor han jo har været en del af blandt andet to danske mesterskaber og masser af europæiske kampe.

- Det er vigtigt for os, at vi kan fortsætte med at forstærke vores professionalisme inden for det fysiske felt, hvor blandt andet objektive data som link til den daglige fodboldtræning er et vigtigt parameter, siger Allan Gaarde.

- Udover sit indgående kendskab til AaB er Ashley Tootle veluddannet inden for området, ligesom han også har opnået stor erfaring gennem sit virke i andre eliteklubber.

- Siden 2013 har Ashley ligeledes fungeret som DBU-instruktør, og vi kender Ashley som en dygtig, dedikeret og meget vellidt person, der gerne indgår i et tillidsfuldt samarbejde med spillerne og den øvrige stab, men som også kan sætte en retning inden for sit ansvarsområde. Endelig bidrager Ashley med både energi og godt humør, og det er dejligt så at sige at have ham tilbage i folden, slutter Allan Gaarde.  

Samtidig med Ashley Tootles tiltræden tager AaB afsked med Scott Miller, der kom til klubben som fysisk træner i december 2016.

Ashley Tootle og den øvrige trænerstab begynder forberedelserne til den nye sæson mandag den 19. juni.

Tags på denne nyhed

Flores og Peru slog Paraguay

9. juni 2017 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

Edison Flores startede inde i Perus hjemmesejr over Paraguay natten til fredag. AaB-spilleren startede inde på venstre kant, og han spillede 83 minutter af testkampen, før han blev udskiftet. 

Dermed var han fortsat på banen, da Paolo Guerrero scorede sejrsmålet til 1-0 på et fremragende frispark. 

Testkampen var Edison Flores' 18. A-landskamp for Peru. Han har mulighed for at optræde for 19. gang, når Peru natten til tirsdag møder Jamaica i endnu en testkamp. 

Tags på denne nyhed