Vinder af dagens adventspræmie er fundet

10. december 2017 kl. 12:00

Søren hedder den heldige vinder af adventspræmien til en værdi af 2.000 kr.
Han er kontaktet af AaB via e-mail.

Præmien indeholder 

  • Den nye håndsrækningstrøje
  • Football Manager Limited Edition 2018
  • Bogen ”Superligaen i 25 år” fra Alka
  • Signeret kampbrugt Select fodbold

Du kan hver dag frem til jul skrabe AaB’s skrabejulekalender og få et lod i konkurrencen om den ugentlige adventspræmie.
AaB udlodder ligeledes 20 billetter hver dag til 20 heldige deltagere.

Skrab nu og få en lod med om næste søndags præmie.

AaB går efter fire på stribe

9. december 2017 kl. 14:24 af Brian Andersen

Med 20 point i de seneste 11 Superligakampe er AaB tredjebedst i perioden – blot overgået af Brøndby I.F. og FC Midtjylland, ligesom AaB i onsdags sikrede avancement til DBU Pokalens kvartfinaler.

Nu gælder det mødet med de forsvarende danske mestre, som AaB inden 19. spillerunde er på omgangshøjde med i tabellen.

AaB-cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- Allerførst skal der lyde et tillykke til FC København med den flotte kvalifikation til sekstendedelsfinalerne i Europa League.

- Det ændrer imidlertid ikke på, at vi er ekstremt opsatte og sultne og vil gøre alt for i morgen at fuldende en lang og god periode for vores vedkommende, fastslår Morten Wieghorst.

- Vi er bevidste om, at FCK efter deres standarder har haft en svingende sæson, men de er stadig et stærkt mandskab, og vi skal levere en optimal indsats for, at det kan gå vores vej, men det er indiskutabelt, at vi glæder os til udfordringen og tror på, at vi kan vinde i morgen, og forhåbentlig kan vi med den sædvanlige store opbakning fra vores fans få marginalerne på vores side, siger Morten Wieghorst, der efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 20 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 14 Pavol Safranko, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 28 Yann Rolim, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi og 40 Tamati Williams.

AaB’s skadesliste omfatter Magnus Christensen, Marco Ramkilde og Michael Lansing.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første otte hjemmekampe allerede er sikret en donation på 96.180 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod FC København her.

Tags på denne nyhed

AaB-FC København kampinformation

9. december 2017 kl. 10:54

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 19. runde
Spilledato: Søndag 10. december 2017
Kick-off: kl. 16.00
Dørene åbner: kl. 15.00
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 15.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Tilhængere fra FC København

Bemærk at alle tilhængere fra FC København der ønsker adgang til kampen skal være medlemmer af FCK Away. Læs mere om dette her.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 14.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr., og her er der onsdag mulighed for at købe den særlige Schiøtz juleøl. Du kan naturligvis fortsat nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Overrækkelse af Hele Nordjyllands Håndsrækning

I pausen af søndagens kamp overrækker AaB og Spar Nord Fonden på banen efterårets udgave af Hele Nordjyllands Håndsrækning til Børn i Sorg - Sorggrupperne i Aars. 

Sandwiches i boderne

Som noget helt nyt vil der på forsøgsbasis til efterårets sidste hjemmekampe blive solgt sandwich fra Nadias Sandwich i boderne på Aalborg Portland Park, så kig forbi boderne og stil sulten med en frisklavet sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBFCK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC København…

8. december 2017 kl. 14:21 af Brian Andersen

- at den forestående duel er Alka Superligakamp nummer 79 mellem AaB og FC København. Statistikken siger 17 sejre til AaB, 21 uafgjorte og 40 nederlag samt en målscore på 85-131 set med AaB’s øjne.

- at AaB er uden sejr i de seneste otte Alka Superligakampe mod FC København (0V-2U-6T). Det er således godt tre år siden, at AaB senest besejrede FC København i Alka Superligaen, men de fem seneste sejre er alle faldet på Aalborg Portland Park.

- at AaB’s seneste sejr mod FC København således er dateret 13. september 2014, hvor Nicklas Helenius’ enlige fuldtræffer afgjorde affæren på Aalborg Portland Park.

- at klubberne senest mødte hinanden 15. juli 2017, hvor det i sæsonpremieren sluttede 1-1 i Telia Parken efter Jakob Blåbjergs velfortjente udligning i sidste minut.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Jakob Blåbjerg (1 mål) også Kasper Risgård (2 mål) og Frederik Børsting (1 mål) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod FC København.

- at AaB i tilfælde af sejr over FC København vil opnå klubbens tredje sejr i træk i Alka Superligaen. Det vil i givet fald være første gang siden november-december 2015, at AaB tager tre point i tre Alka Superligakampe i træk.

- at AaB i tilfælde af point mod FC København vil sørge for, at FC København ikke vinder for femte Alka Superliga-udekamp i træk. Det har FC København ikke præsteret siden april-august 2013, hvor det blev til tre uafgjorte og tre nederlag.

- at AaB har vundet tre ud af de seneste fire års sidste Alka Superliga-hjemmekamp; alle i øvrigt med et clean sheet. Det enlige nederlag fandt sted i 2014, hvor modstanderen på Aalborg Portland Park var… FC København.

- at sidste hjemmekamp i 2016 blev vundet 1-0 over Lyngby Boldklub efter en scoring af Christian Bassogog.

- at ud af de 78 tidligere indbyrdes Alka Superligakampe mod FC København har AaB scoret først i 27 tilfælde, hvilket har resulteret i 14 sejre, otte uafgjorte og fem nederlag. Omvendt har FC København scoret kampens første mål i 47 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, ni uafgjorte og 35 nederlag.

- at Alka Superligakampe mellem AaB og FC København har budt på i alt 14 udvisninger, heraf kun tre til AaB, men at de seneste knap 13 år kun har budt på to udvisninger. I oktober 2007 blev Rade Prica udvist i kampens sidste minut, og i november 2014 fik Daniel Amartey sin anden advarsel fem minutter før tid.

- at AaB én gang tidligere har spillet en Alka Superligakamp på datoen 10. december. Det var tilbage i 2001, hvor det hjemme i Aalborg blev til 1-1 mod OB. Her scorede Michael Silberbauer for AaB.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første otte hjemmekampe allerede er sikret en donation på 96.180 kr.

- at du i forsalg kan købe din billet til kampen her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i november

8. december 2017 kl. 13:45 af Rasmus Estrup

Frederik Børstings mål mod Hobro I.K. 5. november 2017 var AaB's bedste mål i november. Det har AaB-fansene med 65 procent af stemmerne vedtaget. 

Alle dem der afgav sin stemme, deltog samtidig i lodtrækningen om et halvsæsonkort til AaB's hjemmekampe på Aalborg Portland Park i foråret 2018. Vinderen af konkurrencen hedder Markus og bliver kontaktet direkte af AaB på mail. 

AaB takker alle der har stemt og deltaget i lodtrækningen. 

Tags på denne nyhed
'