Køb dine julegaver i AaB Fanshop

13. december 2017 kl. 08:53

Her holder AaB’s merchandise-butik igen åbent, således du har mulighed for at købe alt hvad du mangler til AaB-fans i alle aldre.

Se blandt andet den nye flotte håndsrækningstrøje, sengesæt til børn og voksne eller nogen af de mange andre produkter som huer, vanter, halstørklæder, sko m.m.

Naturligvis kan du også købe masser af forskellige lækre ting fra hummel – enten som del af AaB’s fankollektion eller som del af spillernes beklædningskollektion.

Kig forbi Aalborg Portland Park og besøg fanshoppen i foyeren onsdag fra kl. 15.00-20.00. Fanshoppen har også åben onsdag 20. december, som samtidig er sidste åbningsdag i 2017.

Har du ikke mulighed for at besøge butikken kan du naturligvis også bestille dine julegaver online på webshoppen. Husk at sidste frist for bestilling inden jul er 21. december kl. 12.00.

Tags på denne nyhed

Ærgerlig afslutning for U/19 og U/17

12. december 2017 kl. 13:17 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: 2-2 mod OB

AaB måtte nøjes med et point, da årets sidste kamp blev spillet lørdag, hvor OB gæstede Hornevej. 

OB fik et straffespark efter tre minutter, men gæsterne sparkede forbi Markus Iversens mål. Det efterfølgende målspark startede et AaB-angreb, som førte til en 1-0-scoring til hjemmeholdet. Wessam Abou Ali fandt Milad Samim, som trillede kuglen over målstregen til 1-0. 

Midt i første halvleg udlignede gæsterne til 1-1 efter en AaB-fejl, der førte til en OB-kontra. Men 10 minutter før pausefløjtet kom AaB foran 2-1. Denne gang blev et godt AaB-opspil eksekveret til fulde, da Wessam Abou Ali fra kanten af feltet flot tippede bolden over OB-målmanden til 2-1. 

Efter pausen fik OB dog udlignet efter 68 minutter, da de udnyttede endnu en AaB-fejl, som gav en omstilling. 

Med cirka ti minutter igen blev AaB's Emil Lagergaard udvist, men gæsterne formåede ikke at udnytte overtallet til at snuppe sejren. 

- Vi laver alt for mange tekniske fejl, som giver dem mange omstillinger, som gjorde ondt på os. Vi kom aldrig i kontrol over kampen, så det blev en meget rodet affære, hvor vi leverede en præstation, der var under det jævne, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

Efter denne efterårssæson indtager AaB sjettepladsen i den tætte U/19 Liga, hvor holdet med 18 point blot har to point op til andenpladsen. 

- Samlet set har vi pointmæssigt været godt med efter tre nederlag i de tre første kampe. Spillemæssigt er vi generelt blev bedre og bedre, og derfor er det træls, at vi her til sidst ikke længere har haft en opadgående kurve i spillet, siger Lasse Stensgaard. 

Første U/19-ligakamp i foråret spilles 24. februar på udebane mod Esbjerg fB. 

U/17 Ligaen: Nederlag på 1-0 til OB

I U/17 Ligaen sluttede AaB efteråret af med et hjemmebanenederlag til OB. 

Nordjyderne sad ellers på boldbesiddelsen og formåede at komme frem til flere store muligheder. OB's målmand blev tvunget til to store redninger, topscorer Mikkel Kaufmann ramte træværket og endelig blev en AaB-scoring annuleret for offside. 

I den anden ende af banen havde gæsterne over hele kampen to skud på mål, og det var nok til at snuppe sejren. Efter 54 minutter scorede AaB således kampens eneste mål på et straffespark. 

- Vi havde ikke marginalerne på vores side. Vi begik mange provokerede tekniske fejl, og det var, som om vi lige manglede de sidste fem procent. Vi havde ellers mulighederne for at komme på måltavlen, men heller ikke her, havde vi marginalerne med os, siger U/17-ligatræner David Olsen. 

I U/17 Ligaen ligger AaB efter sidste kamp i efteråret på tredjepladsen. 

- Trods en flad afslutning har efteråret generelt været tilfredsstillende. Vi har har fået et udtryk som et hold, og resultatmæssigt ligger vi i blandt toppen, som vi også havde forventet, siger David Olsen. 

Forårets første U/17-ligakamp spilles 24. februar på udebane mod Esbjerg fB.

Tags på denne nyhed

Ahlmann og Pohl udtaget til ligalandsholdet

11. december 2017 kl. 13:19

Landstræner Åge Hareide har således inkluderet de to AaB'ere i den 23-mand store ligalandsholdstrup, der 6. januar sætter kursen mod Abu Dhabi.

Her skal det danske ligalandshold møde det svenske ligalandshold, der blandt andet inkluderer AaB's Jacob Rinne, ligesom man forventer at møde en endnu unavngiven modstander.

Jakob Ahlmann er foreløbig noteret for to A-landskampe og 19 U-landskampe, mens Jannik Pohl har repræsenteret Danmark i 31 U-landskampe, hvor det også er blevet til fem scoringer.

Endelig kan det nævnes, at den tidligere AaB-spiller Lasse Nielsen også er udtaget til ligalandsholdstruppen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-FC København

11. december 2017 kl. 07:41 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed