AaB TV: Godt nytår

31. december 2017 kl. 10:35 af Rasmus Estrup

AaB TV: Fraklip fra 2017

30. december 2017 kl. 09:43 af Rasmus Estrup

Forudse AaB's resterende kampe

29. december 2017 kl. 09:21

Bolden ligger lige nu stille i Alka Superligaen, men allerede til februar går det igen løs med 20. spillerunde i grundspillet, hvor de sidste syv runder tegner til at blive særdeles spændende.

Med Alka Superligaens slutspil simulator kan du selv prøve at forudsige udfaldet af de resterende kampe og dermed blive klogere på hvad AaB's slutplacering i grundspillet kan blive efter de syv kampe mod Silkeborg I.F., Brøndby I.F., FC Nordsjælland, SønderjyskE, AC Horsens, Randers FC og AGF.

Følg linket herunder for at gå til simulatoren - og fortæl os gerne på Facebook hvordan du tror de resterende kampe forløber.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i december

28. december 2017 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Med ca. 45 procent af fansenes stemmer vandt peruanerens scoring titlen som månedens AaB-mål i december, mens Jannik Pohls scoring mod Lyngby Boldklub kom på andenpladsen med 45 procent af stemmerne. 

AaB takker alle der stemte og samtidig deltog i lodtrækningen om et halvsæsonkort til Aalborg Portland Park i foråret 2018. Den heldige vinder blev Dennis, som bliver kontaktet direkte på mail af AaB. 

Månedens mål kan ses i videoen ovenfor. 

Tags på denne nyhed

Vind billetter eller signeret bold

27. december 2017 kl. 09:01

På AaB's officielle Facebook-side kan du i dag deltage i Oddsets konkurrence, hvor du ved at svare rigtigt på et spørgsmål er med i konkurrencen om fire billetter til forårets hjemmekampe i Alka Superligaens grundspil eller en signeret fodbold.

Vi finder og kontakter to heldige vindere fredag formiddag.

'