Vidste du om AaB og AGF…

24. august 2017 kl. 16:41 af Brian Andersen

- at den forestående duel er Alka Superligakamp nummer 77 mellem AaB og AGF. Statistikken siger 35 sejre til AaB, 17 uafgjorte og 24 nederlag samt en målscore på 123-109 i AaB’s favør.

- at AaB har fået point i otte ud af de seneste ti Alka Superligakampe mod AGF, der er endt med seks sejre, to uafgjorte og to nederlag.

- at AaB 24. april i Aarhus tabte den seneste Alka Superligakamp mod AGF, men at det er mere end fire år siden, at AaB har tabt to Alka Superligakampe i træk mod AGF (december 2012-maj 2013).

- at klubbernes seneste indbyrdes dyst i Aalborg 17. april 2017 endte med en 1-0 gevinst til AaB efter scoringen af Rasmus Thellufsen.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Rasmus Thellufsen (1 mål) også Jannik Pohl (1 mål), Jakub Sylvestr (1), Edison Flores (1), Kasper Pedersen (1) og Kasper Risgård (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod AGF.

- at ud af de 76 tidligere Alka Superligakampe mod AGF har AaB scoret først i 32 tilfælde, hvilket har resulteret i 26 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har AGF scoret kampens første mål i 40 tilfælde, hvilket dog har givet AaB ni sejre, 10 uafgjorte og 21 nederlag.

- at de 76 tidligere Alka Superligakampe mellem AaB og AGF har budt på i alt 13 udvisninger. Den seneste faldt dog i maj 2008, hvilket vil sige, at der ikke har været en udvisning i de seneste 22 Alka Superligakampe mellem AaB og AGF.

- at AaB har spillet uafgjort i sine seneste tre Alka Superligakampe. Hvis det ligeledes ender uden vinder i kampen mod AGF, vil det være første gang siden april 2001, at AaB spiller uafgjort i fire Alka Superligakampe i træk.

- at AaB er uden sejr i de seneste 11 Alka Superligakampe, der er endt med fem uafgjorte og seks nederlag. Hvis det heller ikke bliver til sejr mod AGF, vil det være første gang siden april-juli 2009, at AaB ikke vinder i 12 Alka Superligakampe i træk.

- at AaB har det historisk godt med at spille DM-kampe på datoen 26. august. Således er kun to ud af ti kampe på denne dato endt med nederlag, senest i 1973, hvorimod de andre kampe er endt med fire sejre og fire uafgjorte.

- at AaB senest var i aktion på datoen 26. august, da det i 2013 sluttede 1-1 på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland efter en AaB-træffer af Anders K. Jacobsen.

- at Peter Kjærsgaard lørdag dømmer sin tiende Alka Superligakamp med deltagelse af AaB. De ni tidligere har ikke resultatmæssigt givet AaB mange point med én sejr, fire uafgjorte og fire nederlag, ligesom kampene har været meget målfattige (13 mål i ni kampe svarende til 1,44 mål pr. kamp).

- at AaB skal mindst have uafgjort mod AGF for ikke at have opnået klubbens værste sæsonstart i Alka Superligaen målt efter sæsonens syv første kampe. Den første sejr lader også stadig vente på sig, hvilket ikke tidligere har været tilfældet så langt inde i sæsonen.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 26.598 kr.

- at du i forsalg kan købe billet til den jyske klassiker mod AGF her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-AGF

24. august 2017 kl. 13:03 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Vind landskampsbilletter lørdag

24. august 2017 kl. 10:05

Udover en god oplevelse på Aalborg Portland Park kan man således også være heldig at gå hjem fra lørdagens kamp med to landskampsbilletter i hånden.

I pausen af Alka Superliga-opgøret udsparkes 15 bolde til publikum og på fire af disse vil der være en ekstra præmie tilknyttet, i form af to billetter til A-landsholdets vigtige VM-kvalifikationskamp mod Polen, der spilles næste fredag 1. september kl. 20.45 i Telia Parken i København.

AaB ønsker held og lykke til alle tilskuere til lørdagens kamp mod AGF.

Betingelser
Konkurrencen er afgrænset til tilskuere til opgøret AaB-AGF på Aalborg Portland Park lørdag 26. august 2017.
Præmiens værdi udgør 950 kr.
Der indgår i alt fire præmier i konkurrencen á 2 billetter.
Vinderne findes tilfældigt ift. hvor de 15 fodbolde sparkes ud blandt publikum.
Alle fire vindere, der griber en af de vindende bolde, skal afhentes deres billetter senest 30 minutter efter kampens afslutning i merchandiseboden foran Weber Tribunen.

Tags på denne nyhed

AaB-AGF kampinformation

23. august 2017 kl. 20:33

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen grundspil 7. spillerunde
Spilledato: Lørdag 26. august 2017
Kick-off: kl. 17.30
Dørene åbner: kl. 16.30
Dommer: Peter Kjærsgaard

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 13.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra. 

 

Begivenhed ved AaB-tyren

Kl. 16.30 vil der ved AaB-tyren blive præsenteret en tilføjelse på soklen af den populære statue, hvor man fremover også vil kunne se AaB's logo og foreløbigt opnåede meritter.

For at markere denne tilføjelse til AaB-tyren vil der blive besøg af den tidligere AaB-spiller og Superliga-topscorer Erik Bo Andersen, der sammen med anfører Rasmus Würtz, stiller op til interviews og hilser på de fremmødte tilskuere.

 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 15.30 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

 

AaB TIFO KAOS indsamling

Ved indgangene vil du møde medlemmer af AaB TIFO KAOS, AaB Support Clubs officielle tifogruppe, der samler ind til støtte af tifogruppens stemningsskabende arbejde på Aalborg Portland Park. Læs mere om indsamlingen her.

 

Vind billetter til Danmark-Polen

I pausen af lørdagens kamp sparkes 15 fodbolde ud til publikum. På fire af boldene vil der være tilknyttet en præmie i form af 2 billetter til den udsolgte VM-kvalifikationskamp mod Polen den 1. september i København.

 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for lørdagens kamp er #AaBAGF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

 

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

 

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

 

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

 

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

 

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp! 

Tags på denne nyhed

Støt AaB Tifo Kaos' indsamling lørdag

23. august 2017 kl. 13:50

AaB Tifo Kaos har eksisteret siden 2002 og er en del af AaB’s officielle fanclub, AaB Support Club.

Samtidig er AaB Tifo Kaos den gruppe under AaB Support Club, der står for at organisere stemningen på Aalborg Portland Park med flag, trommer, megafon og meget mere, ligesom tifogruppen står for at organisere produktion af store rulleflag og bannere, der sætter kulør på tribunerne, når AaB spiller.

Den store flok frivillige AaB-fans viser ofte eksempler på det flotte stemningsarbejdee, hvor det senest var 15 års jubilæet for AaB Tifo Kaos der blev markeret til hjemmekampen mod Hobro I.K.

Forud for lørdagens kamp mod AGF vil medlemmer af AaB Tifo Kaos samt andre af AaB Support Club's frivillige stå i dørene til Weber Tribunen og Spar Nord Tribunen for at samle ind til tifo-arbejdet.

Alle indsamlede midler vil blive brugt på i fremtiden at lave en endnu større fest ud af AaB’s kampe til gavn og glæde for alle AaB-fans.

Vi opfordrer alle tilskuere til at tage godt imod indsamlerne.

Er man forhindret i at komme på Aalborg Portland Park fredag, kan man også støtte AaB Tifo Kaos på mobilepay 25 75 18 85, ved bankoverførsel til tifo-gruppens Spar Nord-konto (reg.nr. 9280 og kontonr. 4566731407) eller ved at støtte ”Ti Kroner til Tifo Kaos”, som findes på Facebook på denne side: www.facebook.com/10tiltifokaos

AaB og Spar Nord Fonden donerer 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superliga-kampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i sorg - Sorggrupperne i Aars, der efter efterårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 26.596 kr.

Tags på denne nyhed