AaB TV: Stem på månedens mål i juli

2. august 2017 kl. 08:29 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

U/17-landsholdet med Jeppe Pedersen slog Sverige

2. august 2017 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Jeppe Pedersen (nummer 8, foto) spillede samtlige minutter, da det danske U/17-landshold besejrede Sverige med 1-0 i anden puljekamp ved Internordisk 2017 på Island. 

Midtbanespilleren, der i seneste opgør mod Færøerne blev skiftet ind kort før tid, er dermed oppe på to U/17-landskampe, og 11 ungdomslandskampe i alt for Danmark. 

Sejren betyder, at Danmark med point i den sidste puljekamp mod Finland på torsdag kvalificerer sig til finalen, der spilles lørdag. 

Thomas Albert Christiansen, der startede inde i det centrale forsvar i kampen mod Færøerne, fik ikke spilletid tirsdag aften.

Tags på denne nyhed

AaB tilbyder gratis trænerakademi for samarbejdsklubber

1. august 2017 kl. 15:04 af Rasmus Estrup

Trænerakademiets forløb vil bestå af arbejde på tre niveauer i fodboldmæssig kontekst, som på hver sin måde er med til at fylde rygsækken:

-    Viden og kundskab omhandlende elementer relateret til fodbold, spiller- og holdudvikling.

-    Færdighed og evner, som sættes i spil på banen - baseret på kundskab og erfaring.

-    Erfaring - dels erfaring om eget trænervirke samt erfaring fra andre. 

Forløbet vil vare en hel sæson og vil i den forbindelse bestå 50 procent teori og 50 procent praktik med base i AaBs talentudvikling. Der forventes ca. 8-9 samlinger i løbet af året.

Praktikken vil både være træning af AaB-hold samt eget hold og ligeledes kamp med AaB-hold og eget hold. Der vil være supervision i forbindelse med kamp og træning.

Teoridelen omhandler aldersrelateret spillerudvikling og scouting i AaB, træningsdidaktik, læringsrum og endelig fodbold som spændingsfeltet mellem videnskab og lidenskab.

Der er 8-12 pladser på trænerakademiet, og ønsker man at søge om optagelse, sker det via en motiveret ansøgning til Mathias Krogh på mak@aab-as.dk. Tilmeldingen skal sendes af klubkontakten i egen klub.

AaB TV: Mød Yann Rolim

1. august 2017 kl. 08:39 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB lejer brasilianske Yann Rolim

31. juli 2017 kl. 15:11 af Brian Andersen

Yann Rolim, der både kan spille på den offensive midtbane samt begge kanter, har over de seneste to sæsoner spillet 36 kampe i den tyske 2. Bundesliga.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Yann Rolim er en kreativ og teknisk dygtig spiller, der samtidig har blik for spillet og stor spilforståelse. Især har Yann et godt højreben, og han er en type, der kan skabe chancer.

- I sagens natur har Yann ikke haft samme opstart som resten af vores trup, men i de seneste to og et halvt år har han spillet på højt niveau i den bedste række i Portugal og i den næstbedste række i Tyskland, så vi forventer, at han relativt hurtigt vil være et emne for Morten (Wieghorst, AaB’s cheftræner, red.) til startopstillingen, siger Allan Gaarde.

- Der er således ingen tvivl om, at Yann Rolim har kvalitet til at bidrage til vores hold offensivt, men det ligger samtidig fast, at vi fortsat søger yderligere offensiv forstærkning, fastslår Allan Gaarde.

22-årige Yann Rolim var i seneste sæson udlejet fra Barra FC til Karlsruher SC i 2. Bundesliga, hvor han opnåede 21 kampe.

- Jeg er glad for at være kommet til AaB. Holdet er godt, og den måde cheftræner Morten Wieghorst ønsker at spille på, passer mig glimrende, siger Yann Rolim og tilføjer:

- Mine nye holdkammerater virker til at være venlige, og jeg håber, at jeg med en god sæson kan medvirke til, at vi som hold indfrier vores målsætninger.

AaB afventer nu arbejds- og opholdstilladelsen til Yann Rolim, der har fået trøje nummer 28.

Tags på denne nyhed