Lukas Klitten landsholdsudtaget igen

3. april 2017 kl. 11:25 af Rasmus Estrup

Når U/17-landsholdet tirsdag og torsdag møder Rumænien i to venskabskampe, er der to AaB-talenter, der kan komme i spil for Danmark.

Lukas Klitten og Anders Bærtelsen er nemlig begge udtaget til U/17-landsholdet.

Anders Bærtelsen har tidligere optrådt for U/17-landsholdet 10 gange, mens Lukas Klitten har spillet én kamp for U/17-landsholdet. 

U/19 tog flot udesejr over Brøndby I.F.

3. april 2017 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Udesejr på 3-1 over Brøndby I.F.

AaB's U/19-mandskab kunne lørdag rejse hjem fra Brøndby med tre point i bagagen, da holdet lørdag vandt 3-1 over Brøndby I.F. 

En lige indledning blev ellers efterfulgt af et Brøndby-overtag, og hjemmeholdet bragte sig i front i kampens 11. minut. Midtvejs i første halvleg skiftede kampen karakter, og efter 29 minutter fik Wessam Abou Ali udlignet, da han satte bolden det sidste stykke ind over målstregen efter oplæg fra Anders Harpøth Østergaard. 

Blot to minutter senere kunne Marco Ramkilde gøre det til 2-1 på et straffespark, der blev begået mod Wessam Abou Ali. Den stilling holdt til pausen, selvom AaB havde flere store chancer inden pausefløjtet. 

Tidligt i anden halvleg fik Marco Ramkilde tilkæmpet sig et straffespark, da han fik tacklet bolden fra Brøndby-keeperen og efterfølgende blev flået ned bagfra af målmanden, der også fik rødt kort for forseelsen. Marco Ramkilde omsatte endnu engang straffesparket til mål, og så var AaB foran 3-1 og en mand i overtal. 

Det satte en dæmper på kampen, og 3-1 endte også som slutresultatet for opgøret. 

- Kampen er en kvittering til drengene på, at de har udviklet sig meget. Sidst vi mødte Brøndby I.F., tabte vi 3-0 i en kamp, hvor vi ikke havde en chance. Hvor vi tidligere i nogle kampe har været lidt som en bokser, der blot kunne parere en række slag, kan vi nu i højere grad tage fat i bolden og være spilstyrende, siger U/19-træner Lars Stensgaard.

AaB's næste opgør i U/19 Ligaen er først 22. april, hvor AaB gæster FC Midtjylland. 

U/17 Ligaen: Nederlag på 2-1 til Brøndby I.F.

AaB's U/17 Ligahold kunne modsat U/19-holdet ikke tage tre point med hjem fra Brøndby lørdag, da holdet tabte 2-1 til de gulblusede på Vestegnen. 

Første halvleg foregik på hjemmeholdets præmisser, og det udmøntede sig i to scoringer inden pausen. Efter ca. 25 minutters spil kom Brøndby I.F. foran på et drømmemål, og kort inden pausefløjtet udbyggede hjemmeholdet til pausestillingen 2-0. 

Men AaB-spillerne gav ikke op, og nordjyderne kom bedre med i opgøret efter pausen. Med et kvarter tilbage reducerede Gabriel Adriano Alves Christiansen på en friløber. Scoringen gav AaB blod på tanden, og gæsterne pressede på for at stjæle det ene point mod slutningen. 

Muligheden bød sig i to omgange kort før tid, men ind ville læderet ikke, og kampen sluttede med et nederlag på 2-1. 

- Vi taber til et bedre hold på dagen. Brøndby I.F. ligger i toppen af U/17 Ligaen og kæmper med om guldet. Samtidig er vi ramt af skader på nøglepositioner, og med en midtugekamp mod Vejle vidste vi, at det ville blive svært, siger U/17-træner Adam Harell. 

- Men drengene skal have ros for at holde liv i kampen i anden halvleg, selvom Brøndby I.F. var bedst i første halvleg og var foran 2-0. Vi trykkede også på for at stjæle et point til sidst, men det var fortjent, at Brøndby I.F. vandt, fortsætter han. 

AaB's næste U/17 Ligakamp spilles lørdag 8. april på hjemmebane mod FK Viborg. 

Danmarksserien: Nederlag på 6-2 til VSK Aarhus

En udvisning vendte op og ned på kampen søndag eftermiddag, da AaB tabte 6-2 på udebane mod VSK Aarhus. 

AaB startede kampen bedst og kunne allerede efter halvandet minut bringe sig foran 1-0 efter en hjørnesparkskombination, hvor Nikolaj Kjelder Sørensen scorede. Et kvarter inde i kampen udbyggede AaB føringen, da Morten Uglebjerg Thomsen scorede efter oplæg fra Johan Ejsing. 

Chancerne fortsatte for udeholdet, men i kampens 35. minut blev en velspillende Mohammad Darvishani udvist, da han fik sin anden advarsel. Det vendte kampen på hovedet. 

Fem minutter efter pausen reducerede VSK Aarhus til 2-1, og fem minutter senere udlignede hjemmeholdet til 2-2. 

AaB-holdet, som spillede en mand i undertal, faldt løbende fra hinanden, og kampen endte med en storsejr til hjemmeholdet på 6-2. 

- På forhånd er det en kamp vi skal vinde, men det røde kort bliver afgørende. Vi er præget af skader og karantæner, og da vi bliver reduceret til 10 mand, bliver det tydeligt, at vi ikke har formen til at holde fast, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen. 

- Vi har et meget ungt hold, og søndag manglede vi rygragden, vindermentaliteten og viljen til at tage sejren. Hvis det fortsætter sådan, varer det ikke mange kampe, før vi kæmper om nedrykningsstregen, siger han. 

Næste aktion for Danmarksserieholdet er søndag 9. april på udebane i Holstebro. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Månedens mål i marts

3. april 2017 kl. 10:09 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Hold scorede syv gange i marts, og du kan nu være med til at stemme om, hvilket af målene der skal kåres til månedens mål. 

Se målene i videoen ovenfor og stem via knappen nedenfor, så deltager du i konkurrencen om ét Football Manager 2017 Special Edition samt to gavekort og to værdikuponer til McDonalds.

Tags på denne nyhed

Billetter til pokalbrag fra 50 kroner

2. april 2017 kl. 13:35

- Vi vil gerne have så stor og højlydt en opbakning som mulig til pokalopgøret på onsdag, der en meget vigtig kamp for os. Derfor har vi valgt at sænke priserne på endetribunerne, så endnu flere forhåbentlig møder op og vil støtte holdet mod en sejr og et skridt nærmere en plads i årets pokalfinale, udtaler sportsdirektør Allan Gaarde.

Den lavere billetpris gælder på Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen.

Husk: har du sæsonkort, så har du gratis adgang til kampen til egen plads.

Onsdagens pokalkvartfinale mod FC Midtjylland spilles kl. 18.00 på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af Silkeborg I.F.-AaB

2. april 2017 kl. 11:44 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed