Christiansen og Pedersen i semifinalen med landshold

13. april 2017 kl. 09:06 af Rasmus Estrup

Det går godt for det danske U/16-landshold ved Montaigu-turneringen i Frankrig. Tirsdag slog holdet Brasilien, og onsdag vandt Danmark 1-0 over Marokko. 

Igen var de to AaB-talenter Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen på banen for danskerne. Thomas Albert Christiansen var i startopstillingen for anden dag i træk, og han fik - næsten ligesom mod Brasilien - 55 minutter på banen. Jeppe Pedersen, der spillede fuld tid mod Brasilien, startede på bænken mod Marokko og blev sendt i aktion syv minutter før tid. 

Danmark scorede sejrsmålet et minut før slutfløjtet.

Med sejren er Danmarks U/16-landshold i semifinalen ved Montaigu-turneringen. En semifinale, der spilles lørdag. 

Jeppe Pedersen matchvinder mod Brasilien

12. april 2017 kl. 08:57 af Rasmus Estrup

Der var to AaB-talenter i startopstillingen, da det danske U/16-landshold slog stormagten Brasilien med 2-1 under Montaigu-turneringen i Frankrig. 

Thomas Albert Christiansen spillede 56 minutter af opgøret, mens Jeppe Pedersen spillede hele kampen og blev matchvinder i overtiden.

Brasilien bragte sig ellers i front efter 16 minutter. 9 minutter senere udlignede danskerne på straffespark, og i overtiden scorede AaB's Jeppe Pedersen sejrsmålet, da han sendte bolden i nettet til 2-1 efter et fladt indlæg. 

I dag klokken 18.30 spiller Danmarks U/16-landshold igen. Denne gang er modstanderen Marokko.

Hele Nordjyllands Hold kommer til Hjørring

12. april 2017 kl. 08:45

Der er naturligvis gratis adgang for alle interesserede, hvor hele AaB's spillertrup vil være til stede og træne og efterfølgende skrive autografer og uddele de populære goodiebags til de fremmødte børn. 

Programmet for dagen ser således ud:

Kl. 15.00: Alka Superliga-truppen træner på banerne ved Hjørring Idrætsforening, Landlyst 9, 9800 Hjørring

Kl. 16.15: Autografskrivning og uddeling af AaB goodie-bags.

Kl. 17.00: Tak for i dag og på gensyn på Aalborg Portland Park

AaB glæder sig til at se rigtig mange børn og voksne hos Hjørring Idrætsforening i eftermiddag.

AaB uddeler Aarhus-sæt til AGF’s udefans

11. april 2017 kl. 13:53 af Thomas Fiele

I det seneste opgør mellem AaB og AGF blev AaB’s udefans på Ceres Park & Arena tilbudt en Rød Aalborg.

Den gestus gengældes på Aalborg Portland Park ved bl.a. at tilbyde et Aarhus-sæt, bestående af en Ceres-øl og en Arnbitter til de første 200 ankomne. Udleveringen sker foran indgangen til udebaneafsnittet efter først-til-mølle princippet.

Mandagens meget vigtige kamp for begge mandskaber har kickoff kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

Reserveholdet tabte knebent til SønderjyskE

10. april 2017 kl. 16:58 af Rasmus Estrup

AaB's udebaneopgør i Reserveholdsturneringen mod SønderjyskE endte med et nederlag til nordjyderne på 1-0. Mikkel Hedegaard scorede for hjemmeholdet i første halvleg. 

Kampen bar præg af en ujævn bane og en hård blæst langs banen, som gav AaB modvind i første halvleg og medvind i anden halvleg. 

Første halvleg var uden de store chancer, men efter 25 minutter scorede Mikkel Hedegaard på et langskud. 

Efter pausen fik AaB vinden i ryggen, og nordjyderne forsøgte at presse SønderjyskE helt ned. Det lykkedes også, og gæsterne kom frem til tre-fire store chancer, der skulle have givet den udlignende scoring. Blandt andet ramte Robert Kakeeto stolpen, Oliver Abildgaard sparkede forbi et nærmest åbent mål fra nær hold og en afslutning tæt under mål fra Marco Ramkilde ramte SønderjyskE-keeperens fod. 

Til sidst satsede AaB stort på at få udlignet, og det gav et par friløbere i den anden ende, hvor Nicolaj Jørgensen i målet diskede op med flere gode redninger. 

Men flere mål kom der ikke i opgøret, der endte med en sejr til SønderjyskE på 1-0. 

- Det var en meget livlig kamp, som kunne være gået begge veje. Det var svært at spille i hård blæst og på en ujævn bane, og der var ikke rigtig kontrol på bolden. Det blev i stedet en kamp på fight, dueller og energi. Men det klarede vi egentlig godt, og jeg er egentlig tilfreds med indsatsen trods resultatet, siger udviklingschef Poul Erik Andreasen. 

AaB startede med følgende opstilling: 

Nicolaj Jørgensen

Patrick Kristensen - Kasper Pedersen - Morten Rokkedal - Bardhec Bytyqi

Oliver Abildgaard - Robert Kakeeto - Kasper Risgård - Casper Sloth

Sebastian Grønning - Jannik Pohl 

Ved pausen blev Marco Ramkilde skiftet ind i stedet for Sebastian Grønning, mens Mathias Andersen (U/19) erstattede Kasper Risgård efter 80 minutter. 

AaB's næste duel i Reserveholdsturneringen er tirsdag 18. april kl. 15.00 mod AGF på Hornevej.

Tags på denne nyhed