-
25. februar kl. 14:00
1 : 1
18. februar
3 : 2
10. februar
2 : 0
3. februar
2 : 1
31. januar
2 : 3
26. januar

I forbindelse med den ordinære generalforsamling den 4. april blev fire nye aktionærtiltag præsenteret af AaB A/S’ bestyrelse.

 

Du kan læse mere om tiltagene i denne fondsbørsmeddelelse.

Samtidig blev det fastlagt, at der ultimo juni holdes en ekstraordinær generalforsamling med henblik på at opskrive den nominelle værdi pr. aktie fra 0,25 kr. til 200 kr.

Hvad betyder det for mig som aktionær?
Har man på nuværende tidspunkt færre end 800 aktier, og ønsker man fortsat at være aktionær i AaB, opfordrer vi til at man inden den ekstraordinære generalforsamling opkøber aktier således at man har 800 eller flere aktier.

Hvad indeholder de nye aktionærtiltag?
Kort fortalt vil alle aktionærer hver sæson fremadrettet blive tilbudt to fribilletter til en AaB-hjemmekamp. Disse udgør en årlig værdi på 310 kroner. Har man efter opskrivningen 125 eller flere aktier, vil man én gang årligt blive inviteret til et aktionærarrangement med bespisning og hjemmekamp på Aalborg Portland Park.

Hvad sker der, hvis jeg ikke opkøber aktier inden opskrivningen?
Har du ved tidspunktet for den ekstraordinære generalforsamling færre end 800 aktier vil disse blive tvangsindløst, det vil sige tilbagekøbt, af AaB. Har du flere end 800 aktier vil opskrivningen medføre, at dine overskydende aktier (der ikke er delelige med 800) vil blive tvangsindløst, og du vil fortsat være aktionær i AaB A/S.

Hvordan køber jeg aktier i AaB?
For at købe aktier i AaB skal du blot kontakte din bank eller dit pengeinstitut og fortælle dem, at du gerne vil købe AaB-aktier til et antal, der er deleligt med 800 og derefter gennemføre transaktionen.

AaB vil i tiden efter den ekstraordinære generalforsamling informere om hvordan du som aktionær kan få dine fribilletter for sæsonen 2017/2018. Dette vil ske på den officielle hjemmeside aabsport.dk.

AaB håber, at så mange af vores trofaste aktionærer som muligt fortsat ønsker at være en del af Hele Nordjyllands Hold.

Venlig hilsen

Aalborg Boldspilklub A/S
Stephan Schors
Administrerende direktør