Fanpanel

AaB ønsker at styrke dialogen fans og klub imellem, dette gør vi blandt andet ved at vi i 2015 etablerede tre fanpaneler.

De tre fanpaneler kommer til at dække over følgende områder: sikkerhed, kampoplevelse og merchandise

Det er ikke afgørende om panelerne består af tre, fem eller 10 personer, men mere at de personer som deltager har lyst, indsigt og kompetencer til at hjælpe med at videreudvikle AaB indenfor netop disse områder.

Målet er at viderebringe ideer/eksempler direkte fra fans til klubben, ligesom der på møderne vil blive diskuteret konkrete eksempler fra klubben til fans.

Du vil naturligvis også kunne ansøge om at komme med i flere paneler, hvis du brænder for flere af disse emner. 

Som udgangspunkt mødes diverse paneler én gang pr. halvsæson, mens der efter behov kan indkaldes til ekstraordinære møder alt efter behov og relevans.

 

 

Vi ønsker at panelerne er repræsenteret fra et så bredt udsnit af AaBs fanscene som muligt. Hvad end du er medlem af en officiel eller uofficiel fraktion, sidder på Weber Tribunen eller står på bag målet, om du har sæsonkort eller ej, så er du velkommen til at ansøge om at komme med i fanpanelet.

Vi evaluerer løbende og der vil naturligt være en løbende udskiftning af personerne i fanpanelerne. Såfremt dette har vakt din interesse, skal du være velkommen til at sende en mail til AaBs fankoordinator, Simon Vangsgaard Jensen på svj@aab-as.dk - med info om dig selv og hvordan du kan bidrage til AaBs forsatte udvikling. 

Sammen er vi AaB – Hele Nordjyllands Hold!