Tilbudsmodel

Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde udbyder en lang række tilbud til vores Partnerklubber. Tilbuddene er inddelt i en firebensmodel med forskellige kategorier.

Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde udbyder en lang række tilbud til vores Partnerklubber, som både har kommerciel og sportslig karakter.

Alle tilbud er opdelt i ét af følgende fire ben: Talent Academy, Spiller, Træner, Klub.

Dette sikrer, at der altid er noget for alle interessenter i og omkring Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde.

Allerede nu er der en femte kategori på tegnebrættet, som vi håber, at kunne præsentere til næste sæson. Kategorien er tiltænkt forældregruppen, og vil blandt andet komme til at indeholde foredrag og forskelligt trykt og digitalt informationsmateriale om at være den gode forældersupporter på og ikke mindst uden for banen.

Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde udbyder en lang række fodboldfaglige tilbud, som primært handler om fodboldtræning og -kamp. Der er tilbud til den talentfulde spiller, til breddespilleren samt til fodboldtræneren.

Udover de fodboldfaglige tilbud fra Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde udbyder de tre Hovedklubber også en række kommercielle tilbud til Partnerklubberne og deres spillere. Kommercielle tilbud giver Partnerklubberne mulighed for at give medlemmerne en oplevelse med tur til Superligakamp, besøg af Superligahold eller -spillere, blive Dagens Partnerklub eller låne en Superligamaskot.

På de kommende sider vil der findes uddybende præsentationer af hvert tilbud i firebensmodellen fra Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde.

Udover en uddybende beskrivelse af hvert tilbud vil der også kunne findes praktiske informationer, som kontaktoplysninger på ansvarlig.

Ved spørgsmål til tilbuddene bedes rettes henvendelse til koordinator Kenneth Hedegaard på mail: kh@fnfklubsamarbejdet.dk.

'