Topcenter

Topcenter er et ekstra og elitært træningsforløb fra Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde til de dygtigste spillere i U10-U12 i partnerklubberne.

Hvad er Topcenter?

Topcenter er et ekstra og elitært træningsforløb for de dygtigste spillere i U10-U12.

Topcenter er et projekt i samarbejde med DBU, og har dermed store krav til trænernes kompetencer samt løbende kvalitetstjek af træningen af DBU.

Der trænes op til 40 gange pr. skoleår. Topcenter giver de dygtigste spillere mulighed for en øget træningsmængde og matchning.

Under et forløb på Topcenter fortsætter spilleren med at spille i sin egen lokale klub, og dennes aktiviteter har altid førsteprioritet.

Hvem udvælger spillere til Topcenter?

Spillerens egen klubtræner kan ikke indstille spillere til Topcenter!

Spillerne på Topcenter er udelukkende udtaget af Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde.

I U10 sker dette ved, at de dygtigste spillere indstilles til træningstilbuddet Talent- & Teknikskole, hvor træningen starter i uge 33 eller 34. Herefter vil Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde til uge 41 invitere enkelte spillere til at starte på Topcenter i uge 43.

I U11 og U12 fortsætter spilleren automatisk fra halvår til halvår, hvis den enkelte spillers forældre og klubkontakt ikke hører andet fra Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde.

Spillere kan komme i betragtning til Topcenter, hvis der udvises særlige forudsætninger på Talent- & Teknikskole eller til kampe for egen klub.

Alle udtagelser og invitationer sker først efter aftale med og godkendelse af spillerens egen klub.

Hvordan ser et forløb på Topcenter ud?

En spiller på Topcenter har en garantiperiode på 12 måneder. Efter 12 måneder forlænges spillerens forløb automatisk fra halvår til halvår, hvis den enkelte spillers forældre ikke hører andet fra Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde.

Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde kan vurdere, at Topcenter ikke længere er det rette tilbud for enkelte spillere, som derfor kan modtage et forløbsstop. Forløbsstop kan kun gives hvert halvår (sommer/vinter) i forbindelse med den halvårlige skriftlige spillerevaluering.

Ved et forløbsstop på Topcenter kan spillerens egen klub indstille spilleren til Talent- & Teknikskole.

Topcenter Aalborg
Træningstider, træneroversigt, afbud og kontaktoplysninger til Topcenter Aalborg.
Topcenter Aalborg
Topcenter Hjørring
Træningstider, træneroversigt, afbud og kontaktoplysninger til Topcenter Hjørring.
Topcenter Hjørring
Topcenter Hobro
Træningstider, træneroversigt, afbud og kontaktoplysninger til Topcenter Hobro.
Topcenter Hobro
'