Målmandsskole

Målmandsskole er et ekstra træningstilbud for indstillede målmænd i U10-U12 drenge.

Træningsdatoer (Forår 2023):

3/3, 17/3, 31/3, 14/4, 21/4, 12/5, 9/6, 16/6

Træningssted: AaB's Anlæg, Hornevej 2, 9220 Aalborg Ø

Hvad er Målmandsskole?

Målmandsskolen i Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde er et ekstra træningstilbud til indstillede målmænd i U10-U12 drenge.

Målmandsskolen afholdes 6-8 gange per halvår. Under et forløb på Målmandsskolen fortsætter målmanden med at spille i sin egen lokale klub, og dennes aktiviteter har altid førsteprioritet.

Alle træninger på Målmandsskole afholdes på AaB's anlæg i Aalborg. Trænerteamet består af målmandstrænere fra AaB Akademiet.

Det er vigtigt at nævne, at Målmandsskolen ikke er en erstatning eller et alternativ til målmandstræningen hjemme i egen klub. Målmandsskole er et supplement. Det er dog ikke et krav, at der i forvejen er målmandstræning hjemme i egen klub.

Hvem er Målmandsskole for?

Målmandsskolen er et tilbud for målmænd i U10-U12 drenge, som brænder for at være målmand.

Spilleren udviser ekstraordinære evner i form af enten:

  • Flair for gode redninger/aktioner
  • Teknisk dygtig med fødderne
  • Kan det med kroppen, som han gerne vil
  • Flair for at forudse og læse spillet 

Derudover skal målmanden være klar til udfordringen på Målmandsskolen, have en stor mental træningsparathed, være dedikeret til at træne hårdt og seriøst, være motiveret til at lære nyt samt have en positiv, modig og tålmodig indstilling.

Det er også vigtigt, at målmanden er motiveret til regelmæssig selvtræning i fritiden.

Hvem indstiller spillere til Målmandsskole?

Det er målmandens egen klubtræner, som indstiller til Målmandsskolen, og målmanden er garanteret mulighed for deltagelse i minimum 2 træningspas.

Efter garantiperioden kan Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde vurdere, at tilbuddet ikke er på spillerens nærmeste udviklingszone, og kan derfor sende et forløbsstop til forældre og klubkontakt samt medsende et udviklingsskema, så spilleren har noget at arbejde videre med hjemme i egen klub og i fritiden.

Kan der samtidig deltages på ATK+?

Målmanden kan der godt deltage på både Målmandsskole og ATK+. Deltagelsen koordineres mellem Målmandskolen og ATK+.

Kontaktinformation
Alle spørgsmål vedr. Målmandsskole rettes til koordinator Lars Rønde på lro@aab-as.dk eller SMS til 28 11 88 92. Det samme gælder afbud.

'