Superligabilletter

Vores Partnerklubber inviteres hver sæson til Superligakamp på Aalborg Portland Park og DS Arena. Vi ønsker at vise frem, hvad de netop er hele fundamentet til.

Kunne jeres klub tænke jer at invitere et hold eller hele afdelingen en tur til Superligakamp på Aalborg Portland Park eller DS Arena?

Hver Partnerklub har som udgangspunkt mulighed for at få 50 gratis fribilletter per halvsæson til udvalgte Superligakampe. Hvis der er brug for ekstra billetter, for at alle kan få en god oplevelse, og ingen bliver snydt, finder vi selvfølgelig en løsning på det! Vi ønsker at give en god oplevelse til så mange nordjyske fodboldspillere, som muligt. AaB og Hobro IK glæder sig til at se jer på stadion!

Aalborg Portland Park
Op til Superligaens sæsonstart vil alle Partnerklubber modtage et personligt login til AaB’s online billetsystem, hvor der er udvalg tre kampe, som der gratis kan bestilles billetter til og printes.
Link til billetsystem

DS Arena
Hvis der ønskes en tur på DS Arena med jeres klub, kan der bestilles fribilletter til udvalgte Superligakampe. Disse kampe kan oplyses ved henvendelse til Hobro IK’s koordinator.