Spillerbesøg

Få besøg af en eller flere Superligaspillere til det næste arrangement i jeres klub. Det er altid et kæmpestort hit blandt både det yngre og ældre publikum.

Hvad skal der ske til det næste arrangement i klubben? Nu får vores Partnerklubber mulighed for at få endnu en aktivitet til arrangementet, når der kommer besøg af en eller flere Superligaspillere fra enten AaB eller Hobro IK. Når en Partnerklub får spillerbesøg fra AaB eller Hobro IK, vil spilleren give jeres medlemmer mulighed for at få en autograf og et selfie, som stolt kan vises til bedsteforældre, skolekammerater og holdkammerater.

Det er gratis at få besøg af en eller flere Superligaspillere, men det er ikke en hemmelighed, at en professionel fodboldspiller har rigtig meget at se til. Derfor vil vi gøre vores bedste for at kunne efterleve ønsker fra vores Partnerklubber. Det kan være, at det bestemte tidspunkt ikke er en mulighed grundet kamp, træning eller ferie. Det kan også være, at den ønskede spiller ikke er en mulighed, og vi derfor bliver nødt til at foreslå en anden. Spillerbesøg er et yderst populært tilbud, som altid er et stort hit blandt store som små i Partnerklubberne!