Klubbesøg

Klubbesøg er vores måske mest populære tilbud - hvilket der absolut ikke er noget at sige til. Få besøg af et Superligahold i netop jeres fodboldklub.

Nu får vores Partnerklubber mulighed for at få besøg af et Superligahold hjemme på sine egne baner! Et helt Superligahold, som kommer og besøger netop jeres klub.

Det er et af vores absolut mest populære tilbud, og det er gang på gang et stort hit hos Partnerklubbernes medlemmer store som små.

Få besøg af AaB eller Hobro IK’s Superligahold i jeres klub. I kan selv vælge, hvilken model I ønsker for besøget. AaB og Hobro IK har valgt at lave to forskellige modeller for et klubbesøg, så der er flere muligheder for Partnerklubberne.

AaB
Hvis man ønsker at få besøg af Superligaholdet fra AaB - eller Hele Nordjyllands Hold - er man sikret en stor succes hos medlemmerne.

Den første oplevelse kommer allerede, når spillerne ankommer i den store røde AaB-spillerbus. Her er mobiltelefonerne allerede oppe af lommerne på de fleste for at få taget et billede af sit store idol inde i bussen.

På den lille gåtur fra bussen til træningsbanen for spillerne er der mulighed for at få en high-five og måske en autograf af sit helt store idol. Herefter kan man sidde og nyde en spændende Superligatræning, og se den både seriøse og mindre seriøse del af at være professionel fodboldspiller i en Superligaklub, som AaB.

Efter en time-halvanden times træning vil spillerne sætte sig op på række, hvor der er mulighed for at få en autograf fra alle spillerne og trænerne. Måske det endda kan blive til et selfie, som kan vises frem til bedsteforældre, skolekammerater og holdkammaraterne. Der vil også være goodiebags til de fremmødte børn efter først til mølle. Efter autografskrivning vil AaB-spillerne igen finde vej til den store røde AaB-spillerbus, hvorefter turen vil gå mod Aalborg igen.

Hobro IK
Hvis man i stedet ønsker at få besøg af Superligaholdet fra Hobro IK, vil man få en yderst personlig og uforglemmelig oplevelse med sine helt store idoler fra DS Arena.

Når Hobro IK kommer på besøg, vil Superligaspillerne afløse jeres daglige trænere for en enkelt træning! Hobro IK-spillerne vil i par træne klubbens børne- og ungdomsspillere i mindre grupper, så hvert barn får en helt unik oplevelse med rig mulighed for en snak, et grin og en gang jonglering med den enkelte Superligaspiller. Efter en times sjov og underholdende træning, vil Hobro IK-spillerne, som AaB-spillerne, sætte sig op på en lang række, så der er mulighed for autografer fra alle spillerne samt et selfie med sit helt store idol fra DS Arena. Herefter vil turen gå mod Hobro igen i Hobro IK-spillerbussen.

Planlægning
Der afholdes kun 2-3 klubbesøg per halvår, så det er derfor vigtigt, at være ude i god tid med ønsket. Vi vil forsøge at efterleve ønsker, men ofte vil vi skulle bestemme en dato selv.