Dagens Partnerklub

Vores Partnerklubber har mulighed for at blive det helt store centrum til en Superligakamp. Bliv Dagens Partnerklub til en hjemmekamp på DS Arena!

Kunne jeres fodboldklub tænke jer at blive det helt store centrum til en vaskeægte Superligakamp? Så har I nu chancen på Hobro IK’s hjemmebane!

Som en del af at være Dagens Partnerklub får klubben fribilletter til den pågældende Superligakamp. Der er ikke fastsat et bestemt antal på forhånd, da det er meget forskelligt fra klub til klub, hvor mange, som skal bruges. Men vi lover, at ingen bliver snydt for at være en del af sin egen klubs helt store dag til Superligakamp på DS Arena!

Udover blot entré til kampen vil klubbens spillere få mulighed for at få en god oplevelse. Her er der blandt andet mulighed for at løbe med spillerne på banen eller blive bolddreng/-pige. Har man specielle ønsker til en oplevelse, vil vi forsøge at føre ønsket ud i livet inden for mulighedernes grænse.

Vi kan desværre ikke love, at der er frit valg blandt alle kampe i kampprogrammet. Det er derfor Hobro IK, som udvælger en bestemt(e) kamp. Men er der ønske om en helt specifik kamp, vil vi forsøge at føre ønsket ud i livet inden for mulighedernes grænse.

Sidst men ikke mindst vil Partnerklubben selvfølgelig blive hyldet på stadion, som tak for at være en del af Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde. Vi ønsker at hylde det store frivillige arbejde, som vores Partnerklubber lægger for dagen uge efter uge. Derudover ønsker vi selvfølgelig at give alle nordjyske fodboldbørn muligheden for en helt uforglemmelig oplevelse.