Facebookgrupper

Hvor finder jeg en modstander til træningskamp? Må målmanden samle bolden op? Hvordan kan jeg træne indersideafleveringer og vristspark med dem?

På opfordring fra flere af vores Partnerklubbers trænere har vi taget initiativ til et nyt koncept, som lå lige til højrebenet for Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde.

Da der ikke findes et forum for de nordjyske fodboldtrænere, har vi taget initiativet til at skabe årgangsopdelte forums på Facebook for vores Partnerklubbers trænere. Dette er blot ganske almindelige Facebookgrupper, som man kender dem, og som der gratis kan ansøges om at blive medlem af. Ved at samle bestemte årganges trænere i et forum har vi skabt forbindelse mellem en række frivillige ildsjæle, som træner den samme årgang, og dermed også møder de samme udfordringer og spørgsmål, som ofte kan være svære at løse eller få svar på. Derfor kan der i dette nye trænerforum stilles spørgsmål, deles udfordringer, søges anbefalinger, reklameres for stævner og endda findes en modstander til en træningskamp!

Det er gratis at deltage i disse Facebookgrupper, som er eksklusiv for trænere i vores Partnerklubber. Der kan ansøges via. menupunktet Grupper på vores Facebookside.

 

Tilmelding

U8 Trænere
Tilmeld nu

U9 Trænere
Tilmeld nu

U10 Trænere
Tilmeld nu

U11 Trænere
Tilmeld nu

U12 Trænere
Tilmeld nu

Kontaktoplysninger

Koordinator
Kenneth Hedegaard
kh@fnfklubsamarbejdet.dk