DBU C-kursus

Partnerklubbernes børne- og ungdomstrænere har mulighed for gratis at gennemføre C1-træneruddannelsen, som udbydes i samarbejde mellem DBU og FNF.

C1-træneruddannelsen fra DBU er det første skridt i den UEFA-godkendte C-licenstræneruddannelse.

På C1-træneruddannelsen undervises i, hvordan man som træner er spillerens hjælper, så spilleren lærer selv at løse spillets problemstillinger. Der er et stort fokus på pædagogiske redskaber og værktøjer, som kan være med til at skabe bedre forudsætninger for udvikling og læring. Meget af undervisningen vil foregå ude på fodboldbanen.

Hele C1-uddannelsen tager bare 8 timer, som er fordelt over to dage. Det er kun muligt at gennemføre uddannelsen ved 100% fremmøde.

Hvis man efter C1-trænerkurset får lyst til videre uddannelse, er der mulighed for at gå videre på C2-træneruddannelsen hos DBU, som strækker sig over to weekender.

I 2018 afholdes der 3 kurser i november måned i Aalborg, Hjørring og Hobro. På hvert kursus er der maksimalt 24 pladser, som er først til mølle. Aalborg er 4/11 og 11/11, Hjørring er 17/11 og 18/11, mens Hobro er 21/11 eller 28/11. Der vil være fuld forplejning på dagene.

Tilmelding

 

Pt. ingen åbne kurser