Målmandsskole

Målmandsskole er et ekstra træningstilbud for indstillede målmænd i U10-U12 drenge.

Træningsdatoer:

4/9, 18/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11, 11/12

Træningssted: AaB's Anlæg, Hornevej 2, 9220 Aalborg Ø

Hvad er Målmandsskole?

Målmandsskole er et ekstra træningstilbud til indstillede målmænd i U10-U12 drenge.

Målmandsskole afholdes 6-8 gange per halvår. Under et forløb på Målmandsskole fortsætter spilleren med at spille i sin egen lokale klub, og dennes aktiviteter har altid førsteprioritet.

Alle træninger på Målmandsskole afholdes på AaB's Anlæg i Aalborg. Trænerteamet består af målmandstrænere fra de tre hovedklubber AaB, Hobro IK og Hjørring IF.

Det er vigtigt at nævne, at Målmandsskole ikke er en erstatning eller et alternativ til målmandstræning hjemme i egen klub. Målmandsskole er et supplement. Det er dog ikke et krav, at der i forvejen er målmandstræning hjemme i egen klub.

Der gælder de samme præmisser, og det er det samme forløb, som på Talent- & Teknikskole, dog med få undtagelser, som fremgår i det følgende.

Hvem er Målmandsskole for?

Målmandsskolen er et tilbud for målmænd i U10-U12 drenge, som brænder for at være målmand.

Spilleren udviser ekstraordinære evner i form af enten:

  • Flair for gode redninger/aktioner
  • Teknisk dygtig med fødderne
  • Kan det med kroppen, som han gerne vil
  • Flair for at forudse og læse spillet 

Derudover skal spilleren være klar til udfordringen på Målmandsskole, have en stor mental træningsparathed, være dedikeret til at træne hårdt og seriøst, være motiveret til at lære nyt samt have en positiv, modig og tålmodig indstilling.

Det er også vigtigt, at spilleren er motiveret til regelmæssig selvtræning i fritiden.

Hvem indstiller spillere til Målmandsskole?

Det er spillerens egen klubtræner, som indstiller til Målmandsskole, og spilleren er garanteret mulighed for deltagelse i minimum 2 træningspas.

Efter garantiperioden kan Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde vurdere, at tilbuddet ikke er på spillerens nærmeste udviklingszone, og kan derfor sende et forløbsstop til forældre og klubkontakt samt medsende et udviklingsskema, så spilleren har noget at arbejde videre med hjemme i egen klub og i fritiden.

Ved indstilling af spillere har klubben en antalsbegrænsning for hver årgang, som skal overholdes.

Kan der samtidig deltages på Talent- & Teknikskole eller Topcenter?

Målmandsskole er målmændenes pendant til Talent- & Teknikskole, som kun er for markspillere. Derfor kan der ikke deltages på både Målmandsskole og Talent- & Teknikskole.

Derimod kan der godt deltages på både Målmandsskole og Topcenter. Som målmand kan man dog først komme på Topcenter, som U11. Men som målmand på Topcenter i U11 og U12, er deltagelse på Målmandsskole obligatorisk og en del af forløbet på Topcenter.

Kontaktinformation
Alle spørgsmål vedr. Målmandsskole rettes til koordinator Jonas Serup på js@fnfklubsamarbejdet.dk. Ved afbud meldes dette til hovedtræner Lars Rønde på lr@fnfklubsamarbejdet.dk eller SMS til 28 11 88 92.