Lån maskot

Har I et arrangement i jeres klub, hvor I kunne tænke jer at få besøg af AaB’s maskot? Den er kendt af langt de fleste fodboldinteresserede børn i Nordjylland.

Nu har I som Partnerklub mulighed for at få besøg af AaB’s maskot i jeres klub. AaB’s maskot er et stort hit blandt alle store som små fodboldinteresserede i Nordjylland.

Når I vil låne AaB’s maskot, bliver dragten sendt til jeres adresse. Det betyder, at det kun er selve dragten, som der lånes og ikke bemanding. Det betyder også, at I selv skal sørge for at finde en person, som kan bære dragten.

Det er gratis at låne dragten i 2-3 dage, hvorefter den skal returneres til AaB’s administration. Returneringen er for egen regning, og er derfor den eneste omkostning i forbindelse med lånet. Det er også muligt at afhente/aflevere dragten i administrationens eceptionen på AaB’s Træningsanlæg på Hornevej, 9220 Aalborg Ø.

Ved sammenfald med eventuel hjemmekamp på Aalborg Portland Park er det stadig muligt at låne dragten, da vi har flere dragter til rådighed. Dette er derfor ikke en udfordring, hvis I afholder et arrangement i samme tidsrum, som en hjemmekamp på Aalborg Portland Park.

 

Kontaktoplysninger

Kenneth Hedegaard
kh@aab-as.dk