AaB Ambassadør Cup populært hos sponsorer

16. januar 2017 kl. 11:21

I alt var 20 hold tilmeldt den storstilede turnering, der traditionen tro blev afviklet i stadionhallerne på Aalborg Stadion.

Også i år var det medlemmer fra AaB's Ambassadørkorps der stod for aviklingen af turneringen, samt ikke mindst de løbende kommentarer og uddeling af spurtpræmier fra tidtagerbordene i begge haller.

Ambassadorcup-2017-2Dagen blev indledt med fælles morgenmad i VIP-loungerne inden første fløjt satte turneringen i gang kl. 10.00. 

Mellem kampene havde deltagerne mulighed for at modtage massage og behandling fra Arkadens Fysioterapi, et tilbud der også i år var populært blandt de mange spillere.

Samtidig var også AaB's maskot Theodor i hallen, hvor der blev hilst på spillere, kolleger og familier, ligesom fremmødte børn også fik slikposer.

Efter en dag med masser af højt humør, intense kampe og forrygende mål kunne revisionsfirmaet Beierholm for andet år i træk kåres som samlet vinder efter finalesejr over et andet revisionsfirma i form af BDO.

Finalen blev en tæt affære, hvor Beierholm efter 4-4 i ordinær spilletid trak det længste strå med et golden goal i den forlængede spilletid. Holdet fik efter sejren overrakt turneringens vandrepokal af AaB's Thomas Enevoldsen.

AaB vil gerne takke alle deltagende virksomheder og spillere for en forrygende og hyggelig dag, vi glæder os allerede til næste års turnering. Ligeledes skal der også lyde en stor tak til alle sponsorer, der leverede præmier til turneringen.

Er man sponsor og ønsker at forhåndstilmelde sig, så man er sikker på at få en plads i turneringen, så send gerne en e-mail til mjk@aab-as.dk allerede i dag.

'