AaB søger ansvarlig for udvikling af IT

5. februar 2016 kl. 08:41

Hybrid mellem daglig drift og den fremtidige udvikling

AaB A/S er en af Danmarks førende fodboldklubber og Nordjyllands absolut stærkeste brand. AaB A/S har vist stærke sportslige resultater de seneste år, står med en stærk organisation, samt solide ambitioner og visioner, både inde på banen og udenfor.

AaB beskæftiger i dag 19 engagerede medarbejdere i administrationen, som er hjemmehørende på Hornevej i Aalborg.

Hummel_vintertraening4AaB's mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag. AaB's vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Vi er i fuld gang med at implementere en ny strategi- og handlingsplan. I den forbindelse ønsker vi at styrke indsatsen omkring IT samt teknologi og til dette søges en IT- og teknologiansvarlig. 

Du vil blive bindeledet mellem dagligdagens forretning og den fremtidige teknologi. Din rolle er både administrativ med daglig support for interne og eksterne brugere samt håndtering af billetsystem. Miljøet er en blanding af egne servere samt hostede servere ude i byen. Hvordan set-uppet skal være fremadrettet, er du i høj grad selv med til at sætte dit præg på. Du vil blive en vigtig brik i AaBs fremtidige satsning på teknologi.

Du forstår således hvordan teknologierne i høj grad smelter sammen omkring forbrugsadfærd, selvbetjening, brugervenlighed, købemønstre og kommercialisering af sociale platforme. Du skal råde ledelsen om, hvilke teknologiske muligheder der er for at understøtte forretningen. Dit hovedfokus bliver at sikre, at den fundne løsning er optimal i forhold til kundens ønsker og behov.

Din mulighed nu er at være med til at præge udviklingen i en stærk organisation. Strategien er klar; der skal fokus på teknologiske muligheder, og vi søger i høj grad dig som kan anskueliggøre disse for os, sikre implementeringen i AaB og efterfølgende løbende drifte dem.

Du er fuld af energi og har et højt aktivitetsniveau. Du drives af at finde de bedste løsninger til kunden, og du trives med drift og support. Du er omhyggelig med dine ting, og kvaliteten og levering til tiden er for dig en æressag. Du er samarbejdsorienteret og vellidt som kollega.

Du har gerne en uddannelse som datamatiker eller inden for oplevelsesdesign, digital design, kommunikation, innovation og business eller en anden relevant IT-faglig baggrund, som gør dig i stand til at sikre en succes i jobbet. Du har efterfølgende gerne opnået et par års erfaring i erhvervslivet - gerne med projektledererfaring. Du er optimalt set bosat inden for en halv times køretid fra Aalborg.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk organisation, hvor du får selvstændigt ansvar samt en vigtig rolle i AaBs teknologiske udvikling. Du vil referere direkte til den administrerende direktør.

Kan du genkende dig selv i de krav vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "288-AAB" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan fortrolig henvendelse rettes til Sensu A/S, chefkonsulent Jan Varberg +45 51 51 54 22.

Start senest 1. april og gerne før.

For yderligere information om AaB A/S se www.aabsport.dk.

'