AaB opjusterer forventningerne til årets resultat

5. juni 2014 kl. 09:11

Den historiske The Double med både klubbens fjerde danske mesterskab og den tredje pokaltitel har endvidere medført væsentligt højere tilskuerantal på Nordjyske Arena, højere kampomsætning og mersalg af merchandise.

Stephan Schors1AaB’s administrerende direktør Stephan Schors udtaler:

- Forventningerne til resultatet for 2014 er naturligvis meget tilfredsstillende, og vi glæder os alle over de unikke sportslige resultater.

- Det er dog vigtigt at fastslå, at vi arbejder hårdt og ydmygt videre med at få den primære drift til som minimum at gå i balance – også i 2015 og fremover, siger Stephan Schors.

- Uden for banen er vores fokus rettet mod den forestående kapitaludvidelse, som er essentiel for AaB, og det er klart, at vi ligeledes her håber på så stor opbakning som muligt til Hele Nordjyllands Hold, tilføjer Stephan Schors.  

I forventningerne om et overskud for 2014 i niveauet 13 mio. kr. er ligeledes indregnet forventninger om at realisere transferindtægter i niveauet fem mio. kr i sommerens transfervindue.

- Det er ikke vores hensigt at sælge spillere lige nu, men der er stor interesse for flere af vores spillere, og derfor er det overvejende sandsynligt, at det sker, siger Stephan Schors.

Der er i ovennævnte forventninger ikke indregnet yderligere europæisk deltagelse end de to kvalifikationsrunder, som AaB allerede er sikret deltagelse i i juli og august.

'