Kom til VIP-prøvesmagning med AaB

18. august 2015 kl. 10:43

Vi har lavet et helt nyt sponsorkoncept i AaB, som er fleksibelt og som skaber værdi for dig og din virksomhed. Det vil vi gerne dele med dig, der endnu ikke er sponsor i AaB, så du får mulighed for at komme helt tæt på og opleve hvad det vil sige at være en del af Hele Nordjyllands Hold.

I virkeligheden gælder der kun én regel for alle sponsorater og samarbejder: ”Hvis du investerer tid og penge, skal du have mere tilbage, end du giver – det være sig i form af oplevelser, øget kendskab eller forretning” 

I et samarbejde med AaB kan din virksomhed, dit produkt, dine ydelser, dine kunder, dine leverandører og dine medarbejdere få del i den dynamiske verden, der er i og omkring klubben.

AaB har været en del af Nordjylland og dansk fodbold siden 1885 og vi er en klub med stolte traditioner og en historie, baseret på vores fire værdier: professionalisme, fællesskab, troværdighed og passion.

I vil til en af nedenstående kampe få en rundvisning i vores VIP lounger og få en kort gennemgang af mulighederne for hospitality samt eksponering på Nordjyske Arena inden loungerne åbner for vores VIP gæster.

Vælg mellem følgende kampe

AaB – Randers FC 30. august

AaB – Sønderjyske 4. oktober 

AaB – Randers FC 20./21./22. eller. 23. november     

Der kan rekvireres to billetter pr. virksomhed. Tilbuddet gælder kun til virksomheder der ikke allerede er sponsorer i AaB.

Da der er et begrænset antal pladser til hver af de tre kampe sker tilmelding efter først-til-mølle princippet via e-mail til sponsor@aab-as.dk

Vi ser frem til at byde jer velkommen på Nordjyske Arena.

Vil I allerede nu høre om mulighederne for at blive sponsor i AaB, så ring til os på tlf: 96 35 59 00 og tast 2 for sponsor.

 

'