AaB fastholder forventningerne til årets resultat

13. november 2014 kl. 15:45

I overensstemmelse med reglerne for børsnoterede selskabers afgivelse af periodemeddelelser aflægger Aalborg Boldspilklub A/S periodemeddelelse for 1. juli – 30. september 2014.

Stephan Schors 2AaB har i perioden realiseret et overskud før skat på 19,0 mio. kr. Dette svarer til forventningerne og skyldes primært AaB’s deltagelse i UEFA Champions League-playoffkampe, kvalifikation til UEFA Europa League samt salget af Kasper Kusk.

Som forsvarende dansk mester og pokalvinder indtager AaB i øjeblikket fjerdepladsen i Superligaen, ligesom der fortsat er mulighed for avancement fra såvel gruppespillet i UEFA Europa League og ottendedelsfinalen i DBU Pokalen.

AaB’s administrerende direktør Stephan Schors udtaler:

- Resultatet for perioden er meget tilfredsstillende. Både på og uden for banen arbejder vi til stadighed på at udvikle og forbedre os, og særligt har vi fortsat fokus på den primære drift.

AaB gennemførte i august en kapitaludvidelse, hvor der blev tegnet aktier for i alt 75,6 mio. kr. Nettoprovenuet udgjorde 74,2 mio. kr. hvilket er marginalt bedre end forventet.

AaB har tilbagebetalt alle ansvarlige lån, og tilsvarende er støtteerklæringen fra moderklubben AaB af 1885 vedrørende licensen ikke længere nødvendig som følge af den succesfulde kapitaludvidelse.

Den likvide beholdning udgjorde pr. 30. september i alt 64,8 mio. kr. 
Egenkapitalen udgjorde pr. 30. september 78,9 mio. kr.

'