AaB og Spar Nord Bank forlænger hovedsponsoraftale til juli 2019

11. juni 2014 kl. 13:14

AaB’s salgschef Preben Hansen glæder sig over, at AaB bevarer Spar Nord som sin vigtigste kommercielle samarbejdspartner i yderligere fem år:

Spar Nord - forlængelse - juni 2014 003- Vi er glade for enhver aftale og opbakning til AaB, men det er klart, at det har enorm værdi for os, at vores hovedsponsoraftale nu er forlænget fem år, hvilket giver mulighed for den stadige udvikling af AaB som topklub i dansk fodbold samt fortsat fokus på nordjysk talentudvikling.

- Vores samarbejde med Spar Nord er mere end blot logoet på kamptrøjen, det indeholder også en række kommercielle fordele for begge parter, fastslår Preben Hansen og tilføjer:

- Som hovedsponsor gør Spar Nord meget for at aktivere sponsoratet, hvilket også er med til at understøtte eksponeringen og brandingen af AaB som Hele Nordjyllands Hold. Dette gælder for eksempel i forbindelse med de populære klubbesøg hos vores samarbejdsklubber i regionen, når Spar Nord til adskillige hjemmekampe hver sæson alene inviterer op mod 600 gæster til unikke arrangementer, eller som vi så i december, hvor Spar Nord inviterede 5.000 nordjyder til Superligakamp på Nordjyske Arena. Senest var Spar Nord meget aktive omkring fejringen af The Double.

Også Spar Nord og bankdirektør John Lundsgaard glæder sig over forlængelsen:

Spar Nord - forlængelse - juni 2014 012- AaB og Spar Nord klæder hinanden. Vi har begge en målsætning om at gøre os gældende på nationalt plan med et solidt afsæt i det nordjyske, og det går – i al beskedenhed – ganske udmærket for begge parter med at nå den målsætning.

- For Spar Nord handler aftalen selvfølgelig om synlighed og branding af banken, men den handler i lige så høj grad om at sikre gode AaB-oplevelser til de tusindvis af kunder, som vi hvert år bringer tættere på AaB. Og det glæder vi os meget til at fortsætte med, tilføjer John Lundsgaard.

Aftalen med Spar Nord lever på tilfredsstillende vis op til AaB’s forventninger til en hovedsponsoraftale for Hele Nordjyllands Hold.

Med flere end 360.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 75 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark.
Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2013 et overskud før skat på 670 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 125.000 aktionærer.

For yderligere information – se www.sparnord.dk

'