Lær ledelse og strategi "The Liverpool Way"

2. august 2013 kl. 09:12

Liverpool FC og London School of Business & Finance (LSBF) har i samarbejde skabt fundamentet for et nyt uddannelsestilbud, som henvender sig til såvel ansatte i sportsbranchen som i erhvervslivet i bred forstand.

Under navnet LFC E.L.I.T.E.S. (Education and Learning Initiative Training Entrepreneurs in Sport) markedsføres et 5-dages intensivt kursusforløb, som kombinerer teori og aktiviteter i uddannelseslokalet med de aktiviteter, som foregår på og omkring fodboldbanen.

Kurset markedsføres nu også i Danmark, nærmere bestemt Aalborg, hvilket bl.a. skyldes det gode samarbejde mellem UCN Sport Management (University College Nordjylland) og AaB samt det netværk, som kan relateres hertil.

LFC E.L.I.T.E.S. hjemmeside understreges det netop, at der er meget læring, som kan findes i krydsfeltet mellem fodbold-/sportsverdenen og erhvervslivet. Kurset kommer ind på nogle af de omsættelige kompetencer, som udtrykkes, når man bevæger sig mellem effektiv ledelse og sports coaching, f.eks. teambuilding, ledelse og motivation, som jo er vitale grundstene for succes for enhver organisation på eller udenfor banen.

Som enhver topklub indenfor fodbold ønsker Liverpool FC at øge rækkevidden af klubbens brand, og derfor er det nu også blevet en realitet at tilbyde det nye uddannelsestilbud udenfor Storbritanien.

LFC E.L.I.T.E.S. glæder sig til at påbegynde den globale rundtur, og som et af de første steder herpå er valget faldet på Danmark og nærmere bestemt AaBs hjemmebane Nordjyske Arena, hvor kurset vil blive afholdt to gange i september, henholdvis 2.-6. september og 9.-13. september. Der er begrænset antal pladser og prisen for et 5-dages kursus er £1.300.

LFC-Elites -e -shot -300x 125

På sin hjemmeside skriver LFC E.L.I.T.E.S. bl.a., at kurset vil give deltagerne en sjælden indsigt i nogle af de ledelsesmæssige kompetencer og strategier, som Liverpool FC anvender i den daglige drift af en moderne global fodboldforretning.

Kurset er baseret på ‘the Liverpool Way’, men vil i kombinationen med anerkendt ledelsesteori, innovative praktiske workshops og ‘vindende’ foredrag tilbyde enhver leder kendskab til og forståelse for nogle af de unikke karakteristika, som kan uddrages fra fodbold på højt niveau.

Vedr. booking skal der rettes henvendelse direkte til LFC E.L.I.T.E.S. (klik på linket).

For yderligere information om dette tilbud, se videoen via dette link (på engelsk).

'